Prijava
   

Twilight

Još jedna u nizu američkih tinejdž povraćotina, stvorena za izmamljivanje uzdaha srpskih ziljavih pički (a bogami i stranih). U tom sranju kao neka seksi tinejdžerka dolazi u malo mesto i zaljubljuje se u čudnovatog druga iz klupe, koji je, zamisli, vampir, ali je dobar k'o lebac i iz fine je porodice. Iz moralnih principa ne pije ljudsku nego životinjsku krv (kao neki vampir-vegeterijanac). Uglavnom oni se popale jedno na drugo, ali njihova ljubav je zabranjena i to je jako tužno. Sveopšta komplikacija nastaje kada se u celu priču umešaju zli vampiri. Na kraju ljubav pobeđuje sve, to ste znali i iz same radnje filma.

Totalni poraz kao čovek i brat sam doživeo kada je moja mlađa sestra došla pre neki dan sa ljubaznom molbom da joj daunlodujem dotično govno. I ako sam načelno protiv nasilja nad ženama, morao sam da joj lupim ćušku i da je isteram iz sobe. Mnogo sam potresen, nadam se da me razumete i podržavate.

Hvala. Ljubi vas Spale!

Komentari

морам само да нагласим да је коментар о филму скоро скроз из ЦКМ-а, али надам се да ћете ми опростити. То је из моје најбоље намере да вам уштедим сат и по до два вашег једног јединог живота који имате.

, створена за измамљивање уздаха српских зиљавих пички
Тотални пораз као човек и брат сам доживео када је моја млађа сестра

spale majstore univerzum je uz tebe!!!

Ne slazem se. U pitanju je naprosto ljubavna prica koja za razliku od godzilion drugih ima pikozrnce originalnosti. I ispravka: "Sumrak" je prvenstveno knjiga, pa tek onda film...
pozz :)

Знам да је Сумрак књига. Нисам је читао нити имам намеру. Овде је било речи о филму који је тотална повраћотина.

поз... :)

grozan film, izlizana ideja, instant laksativ na cd-u! ne daj se, Spale! +

Nisam gledala. I ne zelim. :D

A ako seka ima 13 godina skini joj hahah proci ce je :D

najveca glupost za koju sam cula, mislim, vampiri mogu da idu i po suncu, super su jaki, super brzi, super-ultra-mega-giga-sexy su.... bljak

plusčina ko vrata!!!

spale znaci ili si gledao film ili si citao knjigu :)))