Prijava
   

U eri _______.

Pripovedačka vremenska odrednica asocirana bivstvovanjem heroja toga doba.

- Čika Žika igrao fudbal?! Da me jebeš, nisam znao.
- Kako ne? Leva polutka, brz, okretan, dribler štogod... ali jbg, igrao baš u eri Džaje, pa se nije mnogo pročulo...
- Da.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- Je l' sviraš i dalje?
- Ma jok burazeru. Prođe zlatna era Cukića, ne isplati se više!
- Hehehe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
- Da Edi nije vozio u eri Šumahera, bio bi broj jedan, pazi šta ti kažem!
- Koji bre Edi?

Komentari

Ili "ne mogu da vjerujem da neko u eri interneta ne zna koliko Golf jebe" +

изузетно добар изрез. После кажу да је све дефинисано...

+++

Postaje pravilo da tvoje i definicije jos par autora imaju vise ocena od "susednih" da ih tako nazovem, nije mi samo jasno kako? Telo iako kratko bespotrebno zakukuljeno i nerazumljivo na prvi pogled.

Postaje pravilo da tvoje i definicije jos par autora imaju vise ocena od "susednih" da ih tako nazovem, nije mi samo jasno kako?

Ne znam za te druge, ali ja imam 12, 13 duplih možda i koji više... samolajkujem se, onda molim likove na PVT da mi daju pluseve, po kome i popušim zauzvrat, posle se palim da sam kul autor i masturbiram, jbg... zajeban poremećaj, voleo bih i ja biti zdrav!
p.s. Ako ti je def bespotrebno zakukuljena i sranje, daj minus! Što si dao plus?

Ja isto sve, samo bez pušenja.

@ Agilni
Ti si se dokazao davno, pa ti je lakše... ja početnik, jbg... šta ću, moram svašta radit...

Квејк шта ти је ово требало у животу

Ма Агилни је доказано недоказан ето неће ни ницк да промени у Света Мати Агилнија

Jbg, čovek pitao... pa reko da pojasnim.

prištevcu se pravdaš, aman bre...

Hehe, čuj, dokazan.

Ne znam, izgleda da to nije dovoljno, jer kad pogledam, od poslednjih deset definicija, samo tri su mi bile popularne (među kojima i jedna takmičarska, pa to i ne treba računati). Možda bi ipak trebalo da pribegnem dodatnim metodama, pa budem dobar isto koliko i ti, Loksi, Čegi, Lukac, Jocko, Jesse. Trenutno me šijete za klasu.

Agilares, ti redovno dobijaš dovoljan broj ocena... s tim što dobijaš ohoho više minusa, kapiram da je to zbog tvog laprdanja, tj. otvorenog kritičkog stava ili nečeg od ranije, ne vidim kako ljudima naudiš na drugi način :)

Чуј песме од групе Џингис кан Москоу Москоу танананај хохохохоу

Ne dirajte pristevca, on je prodao kucu, nije mu lako

Preporučuješ da treba da se ližem sa svima?

Kome ja treba da popušim?

Kosmo sto me mrzis

a jebote, sto puta sam ti rekla

prigodna demencija odjednom

Previse sam mlad da bih bio dementan

Danas su objavili da je Alchajmer prelazan.

pogotovo kad prodaš dedovinu, pa ne možeš da se setiš odakle ti novci.

Očekivao sam baš to pitanje? Ti si ipak nezgodno sujetan lik... Znaš kako, sa nekima da, a sa nekima kao što rekoh malopre mora čak i malo više.

Hahahahaha, nemoj sad da te sljepnem novcanikom :)

ЈА САМ САМО ВАГАБУНДО
ТИ СИ МЕНЕ САЊАЛА..

Kvejk, to si meni odgovorio?

Jbt, napisao si da je razlog što za razliku od tebe ne dosežem popularne toliko često je taj što dobijam suviše minusa zbog otvorenog kritičkog stava. Šta je onda čudno što sam pitao da li je iz tvog ugla bolje da se ližem sa svima i manje kritikujem? Šta je tu tačno oslikalo moju sujetu. To što si predvideo šta ću pitati?

Bolje je pitanje je zašto si se ti uvek nalazio prozvanim kada sam ta pitanja postavljao i ispod definicija koje nisu tvoje.

Inače, dno dna svake Internet rasprave (mada sam mislio da je ovo prepiska, a ne rasprava) je da optužiš onog drugog da je sujetan.

Inače, dno dna svake Internet rasprave (mada sam mislio da je ovo prepiska, a ne rasprava) je da optužiš onog drugog da je sujetan.

Jeste dno, ali nije dno dna. Ima i dublje - kad ga optužiš da je nolajfer. Meni nije dobro kad to vidim.

Zato što te lično pogađa!

ahahahahah advokado nolajfer

I to kombo - nubara+nolajfer.

Ujbt, pazi kad jesam.

a mator, porodičan čovek, ko bi reko...

potutuljeni, što bi se reklo...

Možda bi ipak trebalo da pribegnem dodatnim metodama, pa budem dobar isto koliko i ti, Loksi, Čegi, Lukac, Jocko, Jesse. Trenutno me šijete za klasu.

Ko koga šije za klasu? Nemamo mi svi nabrojani odabranih defki zajedno kolko ti Ago imaš. Možda s Čegijem, mada čisto sumnjam i u to lolololo

Kasno Lukac na Kosovo stiže lololoo

žešće mi baguje net...
Ok. Evo moj iskreni stav, ne poznajem te i sl. samo na osnovu komentara. Mislim da ti na trenutno aktivne autore def. gledaš kao na likove niže rase, klasu ili ohoho koju ispod tebe u svakom smislu, pa i kad daš pozitivnu kritiku provučeš tu neku dozu mrskosti i nekog gnušanja, tim današnjim pisanjem, onako s visine... Na kritiku koje bilo vrste, krećeš žustro i više no što trebuje a na minuse tek. :znam jednom je bilo, def ti ispod nule a ti odma: Što dajete minuse, komentarišite, recite šta ne valja i to neko plakanje?: Više puta si prozivao ne direktno mene, ali onako indirektno na finjaka lepo upakovano, aktivne. Ja, vidim svi ćute, a meni logično ako prozivaš one što pišu a pišemo nas trojica i kusur da te udostojim odgovora... Eto zato sam se javljao, zato rekoh da si sujetan, inače nemam ništa protiv, cenim tvoj rad i više no što misliš...

Lu(k)če, ukupan broj odabranih nije trenutna forma. Kada se nađem u sendviču između dve definicije skora 15:0, dok je moja sa 6:2, shvatam da sam lošiji, realno.

Kada se nađem u sendviču između dve definicije skora 15:0, dok je moja sa 6:2, shvatam da sam lošiji, realno.

Daj brt, desilo mi se to bar 200 puta za ovih 300 i kusur defki.

Luk je jednom sećam se imao posle 6 (šest) sati skor 0:0, hehe

Daj brt, desilo mi se to bar 200 puta za ovih 300 i kusur defki.

Ma to je samo subjektivni osećaj, kao ono u špicu na auto-putu, uvek misliš da je susedna traka brža.
Serem, i meni se isto događalo, a u poslednje vreme naročito je izraženo, mada jako retko pišem pa uzorak nije reprezentativan.

Kvejk, evo ovo što sam Lukcu odgovorio ponovo pročitaj, samo umesto "dok je moja sa 6:2" čitaj "dok je donbrateova/direktorova/duhizlampuova/debelipacovova/Šarlova/Advokadoova (samo poslednji kojih sam se setio) sa 6:2". I uvek sam siguran da me ime dvojice autora između kojih su se našle objektivno kvalitetnije definicije, a lošijeg skora, neće iznenaditi. Uvek je ista grupa.

Ne mislim da ste niža rasa (pa čak ni manje kvalitetni autori), ali mislim da se međusobno obaveštavate o objavljivanju definicije, a tada se, prvo, ne bude objektivan pri ocenjivanju, drugo, onaj koji nikoga ne obaveštava oseti kao neko kome tu više nije mesto.

Ne mislim da ste niža rasa (pa čak ni manje kvalitetni autori), ali mislim da se međusobno obaveštavate o objavljivanju definicije, a tada se, prvo, ne bude objektivan pri ocenjivanju, drugo, onaj koji nikoga ne obaveštava oseti kao neko kome tu više nije mesto.

Ono jes, objavim defku ponekad na četu, ako vidim da za 10 sati ne skupi više od 5 bodova, ali nikad nikome nisam poslao PVT sa sadržajem "ej, vidi mi defku". Bar ne u posljednje vrijeme. U posljednje vrijeme šibnem defku, dođem nakon 10ak sati, vidim skor i odgovorim na poneki komentar i PVT ako mi je ko slao.

E onda odem do najnovijih, fino iščitam sve. Onda do pratilačkih. A onda, ako mi je ćejf, četujem, u suprotnom izađem. Jebem li ga, ne znam što je tako slab skor, možda su sjebane i defke, možda se ne utisne dobro plus...

Pažljivo sam pročitao sve komentare sa defke i pošto sam upoznat sa situacijom koja vlada međ definicijama nmg da ćutim. Svi ste po malo u pravo, problema ima mnogo, sajt je u lošem stanju i sve ostalo ali rešenje mora da postoiji. Po meni je to - banujte Stefča

Soče, misliš da bacimo Stevča u vulkan kao žrtvu?

Izvini onda! Lepo je što to ne misliš (ako si iskren naravno, hehe) Ovo sam napisao sad i nikada neću više. Nikada nikoga obaveštavo o defu nisam, niti plakao za plus, odabir i sl. Neka se javi slobodno autor ako jesam i neka potvrdi suprotno. Pratim 7 (6 akt.) autora, možda me samo oni plusiraju i kada nije za plus, za ostalo ne mogu biti pametan. Ljudi ako pišem sranja, pa šibajtae bre minuse!!! Koj' sam ja kurac da me neko lajkuje a niđe veze s mozgom! Vidite da narušavam ekvilibrijjum sajta! Moderacijo, proveri sve, banuj ovakve đebile i žgadiju sličnu meni!

A šta fali i da ga ceremonijalno bačimo u vulkan? Ne može da škodi... ili citroenu he he

ali mislim da se međusobno obaveštavate o objavljivanju definicije

Bila ovo istina ili ne (ne znam jer nikada nisam obaveštavao ikoga niti je iko mene (osim drugara još iz srednje koji je aktivan postavljač reakcija i obavesti me kad nešto objavi... moguće da ga znaš uživo Agi), za tim nema potrebe. Kao što više nema ni potrebe ni svrhe pratiti autore (aktivne), te dodavanje u pratnju postaje simbolika. Zna se ko najčešće izbacuje definicije, uz manja ili veća odstupanja.

Drugo, ko kaže da ''kvalitetnije'' (što zna da bude subjektivno!) a nezapažene definicije tj one u sendviču, prolaze nezapaženo? Pa koliko juče je odabrana GTD-ova koja je savršeno prošla, a čovek piše svake prestupne!

Treće, stilovi pisanja se razlikuju. Autori koji pišu na neortodoksni način poput Ludog, Dust-a (koji zna često da piše o nekim serijama i koječemu što realno mene ne zanima puno, priznajem), panćere, markesa (sa svojim na prvi pogled zbunjujućim kratežima) i još par autora, često izgledaju kao da su uvek u 'sendviču'.

Realno... Jocko, ti si od početka tu i prekul si lik. Ako Agilares nije prvi u nečemu... odabranim, popularnim, ili pri vrhu u najnovijim... mislim da se jasno iz aviona vidi da je profil hakovan i transformisan u govno, ili sa druge strane... da smo se svi mi mali autori udružili, te koplja spojili i međusobno se lajkujemo i unazađujemo net, pritom inhibišući takvu jednu veličinu! amin

nisam baš čitao al ja mislim da se nađemo negde u aleksincu i da se napijemo svi lepo ja častim kosmopolita da služi

što ja da služim, jel ima neka mlađa?

pa jel ima? ako ima može da te odmeni ne znam, partizanka, vi tu znate, j a sam samo vagabundo

inače ja to iz poštovanja znaš kosmo kad su daće pa ona žena što zapoveda svima i dere se na snajke: ne taj tanjir, ne taj stolnjak, to milsim ti možeš samo

e, ako je daća, ok. to ne valja da se odbija. al je pravilo da mora dođem i prvu subotu, sedam dana, četres dana, šest meseci, godinu...

e jeste to mora, i dobiješ na kraju poklon neki drljavi peškir, krpu, štof za suknju, al evo biću prvi pomoćnik znaš kako sam dobar u tome, goste služim zajebalo vek

jel se štof kaže sad sam guglao mnogo mi nešto čudno štof ahahahahahh štof kakva reč

ma ne verujem, štof ahahahahhhahaa

ahahaha da, jeste, štof za suknju.
zaino ćemo ti i ja, prva sovra, druga sovra...

nisam baš čitao al ja mislim da se nađemo negde u aleksincu i da se napijemo svi lepo

tako je