Prijava
   

U susret plaču Sinana Sakića

Loznički nakupac lubenica. Kao i svaki ciganin, po rođenju se znalo da će biti nakupac, finese odlučuju čega. Kako su mnogobrojna braća pre toga zauzela teliće, bakar i plastične kadice, lubenice su se činile kao dobar biznis zbog blizine Šabačkog vašara.
Magija počinje jedne večeri kad su Sinan i mlađi mu brat pohvatani u krađi lubenica koje su se spremale za prodaju. Svoje nisu imali, sirotinja, a da se radi mora. Seljak je Sinana vezao za drvo i krenuo da ga bičuje tankim štapićem da prizna koliko je pokradeno i ko je još bio sa njim. Plač i kukanje Sinanovo je toliko isparalo srce seljaka da ga je ovaj automatski odvezao i prihvatio da mu bude menadžer na predstojećem vašaru. Siroti Rom je morao da prihvati nepristojnu ponudu pošto mu je pretila dugogodišnja robija a znamo kako cigani prolaze u zatvoru.
:Šabački vašar:
Na mestu gde je trebala da bude tezga sa lubenicama bio je plakat na kome je pisalo:
''Crni dragulj večeras za vas kod Svete u šatri''
pade mrak a tako i bi. Tamnoputi dečak je izašao na binu i zaplakao pred mikrofonom. Pod šatorom je bio muk dobrih pola minuta, kao neko zatišje pred buru a onda je krenuo haos.
Prvi posle njega je krenuo da plače bubnjar i da se bije palicom, harmonikaš je bio sledeći koji se pride setio i pokojne babe koja ga je odgajila. Plakao je ceo šator, žene su u suzama skidale bruseve i bacale na binu. Priča se da se te večeri nije točila obična voda, svako je naplakao sebi u čašu koliko je hteo.
Lubeničar ni kriv ni dužan postaje mega zvezda tokom noći. Posle određenog vremenskog perioda izlazi iz pukog sromaštva i sadi svojih dva'es' ari lubenica, a nedugo posle se spaja sa bendom Tužni vetar. Sve od tada je istorija.
Crni je dočekao da plače na raznim saborima, poselima, Zamovima i televizijama roze boje i da pospešuje proizvodnju lubenica i dalji razvoj.

- Izađi na pet minuta, i pruži ruku onom što luta...
- Što da izađem i pružim ruku, da bi mi skinuo sat?

Definicija je napisana za Mizantrophy II.

Komentari

OPA! Nisam verovao da neko može ovako dobro da ishejtuje Sinanov stil ali uspeo si. Svaka čast matori.

Podelio si mi osećanja...što Sinana brate, što?! :(

stvarno što Sinana?...al dobra je...

bravo bohore, milion puta bolje od prethodne (po mom skromnom mišljenju), a ne volim Sinana jbg, tako da ono, bravo i za izbor

Ne spuštaj na prozore roletne :šmrc: osmehni se svakom ko te sretne :šmrc:
jebeni Sinan, a dobar je lik lolo
+

Volim ja Sinana al reko da se igramo.
Saću dođem da zbacim 600 bala sena čas posla.

haha al do jaja je priča

Bohore ne seri, breeeee !!! Nije tako bilo ... :)

I ja volim Sinana, al ovo je tako dobro odrađeno...

Mislim do braje. Ne do bradaje je

aman nje Braja, nije Marina, nije Elvis, o Sinanu je definicija...

si čitao ti uopšte?

Kako si glup javio. Baš si glup

ja glup a ti pričaš napamet o braji a definicija o sinanu što ti i naslov kaže..a nisi ni pročitao šta piše...eto da se napraviš da si čitao...

ako nemaš šta da radiš, nemoj ovde!