Prijava
   

Učenje na svojim greškama

Manje bolno, naporno i dosadno od učenja na ćaletovim greškama. I ne učiš svaki dan.

Ćale - Dobro Saša ako sam se ja u životu opekao na neke stvari nećeš i ti. Tu sam ja da ti ukažem na greške. Moraš da učiš, evo ja sam auto-mehaničar, nisam učio školu i sad se njakam..Nemoj da se oženiš u dvadeset drugoj, ja sam poranio, a trebao sam..Nemoj da pušiš, evo ja pušim pa vidiš, nije što se trujem nego što košta..Nemoj tako bos da ideš, ja sam jednom tako navukao upalu pluća, dve nedelje sam ležao..Zapni sa treninzima, ja sam batalio zbog tvoje majke, a mogao sam daleko da doguram..

Keva - Opet si ostavio papuče na sred sobe, isti si ko tvoj otac..Spusti dasku kad obaviš nuždu..Nemoj da piješ, upropastićeš zdravlje ko tvoj otac..Ne možeš po ceo dan da skitaš, da visiš za tim monitorom, gledaš fudbal..Uči, radi od sebe nešto korisno, bićeš ko tvoj otac a neće se roditi još jedna ovakva budala pa da se uda za tebe i da te trpi, ko što sam ja za tvog oca..

Baba - Dobro saša pa je l moraš tako kasno iz grada? Tako je i tvoj otac, pa pogledaj ga sad, umesto da vozi mercedese on ih popravlja..A lepo sam mu govorila Milutine, u moje vreme kad sam ja bila mlada, tvoj je otac.............

Komentari