Ugg čizme

Emi Lija 2012-02-02 18:07:37 +0000

Najsavršeniji modni dodatak. Uz kilo pudera, ogromne naočare i korektor na usnama, samo će vas ove čizme učiniti dovljno kul i pokazati svim tim ljubomornim dušama da i vi mozete da prošetate ulicom u opuštenoj kombinaciji. A ukoliko još želite da im stavite do znanja da vam fizicki izgled UOPŠTE nije bitan, e onda obucite i trenerku (ali, onako, neku minijaturnu, da se vidi swarowski kristal i ljubičaste tange) i svi će pozeleneti od zavisti što možete da izgledate tako dobro i tokom obične popodnevne šetnje.
Zahvaljujući Kinezima, možete ih imati u hiljadu i jednoj boji, ali naravno da vi vaše Ugg čizme kupujute samo ako koštaju preko 100 eura i ukoliko se naučno dokaže da je zbog one vune u njima upravo odrana jedna merino ovca.

- Jao Jelisaveta kako su ti sjajne te čizme u boji suvih šljiva !
- Jao dušo, baš ti hvala. Bilo mi smor da se sredjujem danas, pa sam ih samo navukla i izašla da prošetam malo po ovom suncu.
- A koliko si to šminku navlačila, leba ti ?
- Molim ?
- Šta me moliš, pitam te fino koliko si to dugo šminku navlačila, četiri sata popodne je, ne mogu oči da ti vidim od tog crnila na njima, a odavno sam prestala da se pitam kako li ti izgleda koža ispod svih tih slojeva. I što nisi neku jaknu onda navukla ili možda misliš da je dovoljno da prislonis tu Lujštotijaznam torbetinu uz rebra ?
- Ha! Ti si samo ljubomorna što ne možeš da izgledaš tako kul i kežual kao ja. E pa, ljubomorne duše mogu da mi puše! Ha!

15
19 : 6
  1. Јако лепо за прву...! Одличан сатирични тон на крају примера...

    Ако си дупли, онда ти само велим: +

    :-Д

  2. Jesu li ovo one obojene čizme rudare što nose ove cure po gradu ili su to neke druge?

  3. ja take čizme noso kad je trebalo krmcima čistit a one u grad nose...

  4. Погрешка, преко 250 еур. Најјаче чизме на снегу!

  5. Ja sam i take nos'o kad sam čistio krmcima, ja kad čistim krmcima ja to čistim sa stilom!

  6. Tako i treba, vidi se da si iz Semberije! ;D

  7. Nego šta, malo nas je ovakije. Od čijih si ti kuća?

  8. Lazića, al' ne onih iz Golog Brda, nego iz Zen'ce. (:

  9. Jes ti poviš one krivine gore, poslije trgov'ne?

  10. Jebaće nam mater Emilija, ne pišem više ovdje

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

"Jedan od sajtova koji se pretvorio u svojevrstan pokret čiju komiku savršeno razumeju i njegovi dugogodišnji članovi a i oni koji ga prvi put posete je Vukajlija. Vukajlija je mesto za veliku decu koja za svaku pojavu ili termin imaju sopstveno objašnjenje i viđenje, i u tome je tajna višegodišnjeg uspeha."

Sonja Martić na Brand Fairu | 10. Jun 2011.