Prijava
   

"Upozorenje!"

Natpis koji služi da bi nas, je l', upozorio neke opasnosti. Problem je u tome što stoji na svim mestima na kojima je beskoristan a ne stoji tamo gde treba.

"Upozorenje!" se nedavno može naći na kartonskim šoljama za kafu za poneti nekih velikih lanaca kafića (Kosta kafe...) gde piše: "Upozorenje! Ne polivati se vrućom kafom! Polivanje vrućom kafom po sebi može dovesti do opekotina trećeg stepena i može uništiti vašu odeću." To su sigurno uveli Ameri, jer kod njih ima najviše mentalno zaostalih budala kojima treba da objasniš da ne smeju da se polivaju jer jebeno peče!
Može se takođe naći u formi "Upozorenje! Ne naginji se kroz prozor voza! Naginjanje kroz prozor voza može dovesti do ispadanja vaše persone kroz voz, a to ne valja.", "Upozorenje! Ne skačite u kavez sa lavovima! Lavovi su veoma opasne životinje i hoće da napadnu čoveka.", "Upozorenje! Ne udarajte glavom u zid! Udaranjem glavom u zid dolazi do trajnih posledica mozga." i još mnogo mnogo sličnih sranja.

Naravno, nigde ne piše "Upozorenje!" tamo gde se pokvarilo dugme na nekoj rampi pa te malo drkne struja kad pritisneš dugme. Nigde ne piše "Lift nije u funkciji. Može se desiti da dođe do kvara." nego to shvatiš tek kada uđeš i ostaneš u njemu 4 i po sata. A tek da ne spominjem one skupe kafane, gde te oderu k'o majmuna za jednu pljeskavicu sa lukom. Što tu lepo ne piše "Upozorenje! Vlasnik je alavi klošar koji lupa cene k'o nenormalan."?

Komentari

Nisi li malo preter'o s vrućom kafom??

Нисам ја него су они. Само што је то у оном МекКафеу а не у Кости...

Stvarno piše ne polivati se vrućom kafom??? Budibogsnama.

the content of dis kap iZ hot

Најозбиљније. Тужио их неки Амер јер није писало упозорење, он се полио, и добио знаш које паре...

i dvoje su se tako smuvali... šalim se, vjerujem :)

ahahha lepo, stilski napisano

Hahahaha... traži upozorenja i štancuj tužbe :D