Prijava
   

Uprošćavanje jebačine

Proces koji se odvija od prve bračne noći pa do nekih godinu dana braka.
Period 1-100 dana seksa: Seks ako ga možemo nazvati seksom pre će to biti pravo vođenje ljubavi, u početku biva nešto specijalno, nešto čemu se prilazi sa dosta osećanja pažnje i emocija. U početku se najčešće počinje sa dugom predigrom koja se odvija uz razna pomagala, voće i predmete koji dođu na dohvat ruke, pretežno su to jagode, šlag ili sl. Sam čin seksa je veoma strastven, pretežno je 70% osećaja i momenata gluma dok je svega 30% realna situacija. Završetak mora da bude obostran jerbo mladi muž ne želi da njegova lepša polovina bude uskraćna za užitak.
Period 101-300 dana seksa: U ovom periodu već su emocije splasnule i partneri su navikli jedno na drugo i nema potrebe za glumom jer su svesni svojih kvaliteta i mogućnosti. Seks se odvija velikom brzinom kako bi mogli da legnu spavati jerbo moraju da ustaju rano i idu na posao. U ovom periodu se najčešće planira dete. Predigra kao da više i ne postoji, odmah se prelazi na seks i inače traje manje od jenog bloka reklama.
Period 301-356 dana seksa: Dete ste začeli, više nema potrebe za čest seks. Muž je najčešće umoran, ili ima obaveza, kao što su gledanje bitne utakmice, pisanje nekih projekata za posao ili sl. U slučaju da je muž odmoran žena pretežno ima menstruaciju pa je seks ređi nego što možete da zamislite. Ako se već desi on traje samo toliko da bi se moglo reći da je bio seks. Mužu je dovoljno udovoljavanja ženi pa nema nameru da joj čačka mečku dok ne bi i ona stigla do vrhunca.
Period posle ove godine braka biva veoma prost i najčešće je kao ovaj iz trećeg primera, osim naravno u nekim izuzetnim situacijama, kao npr: kada muž nešto sjebe pa mora da ispravi situaciju sa dobrim seksom (dešava se da i žena nešto zajebe iako je to već ređe) , na raznim bračnim putovanjima na koja odete bez dece pa kako bi iskoristili situaciju itd.

Komentari

Ti, kao izvrsTan poznavalac bračnih odnosa...napisa ovu defku... :PPP

Aj +

mada se ja u ovo ne razumem :P

Ti, kao izvrsTan poznavalac bračnih odnosa.

hahah tata mi pričao prije neki dan kako je to, pa sam dobio inspiracije.. hehe

a sad da se ne razumiješ baš i ne vjerujem, al aj :P

a sad da se ne razumiješ baš i ne vjerujem, al aj :P

Kao verena/obećana...ne znam ti baš sve ove stadijume,samo ovaj prvi...na to sam mislila Pinki! :)

,samo ovaj prvi

Već sam se bio uplašio, sada mi je lakše. :)

svaka tebi čast za ovo...ubo si! +++

hvala djevojčice :) a moram ti reći da sam se napatio malo dok sam pisao.. :)