Prijava
   

Urbana devojka

Ona je totalno kul. Farbaće kosu u zeleno čim joj se ukaže prilika, ona ne veruje u Boga ( ateista je ), vernici su glupi i smaraju. Na sebi nosi hiljadu boja ( svršava na karirano, šljokice, mede ), ne voli decu, pogotovo bebe, njeni je ne razumeju, oni su glupi. Jedva čeka da ode od kuće, grad u kome živi je najveća miguća selendra, ljudi su tako prosti ( ona mrzi ljude iz dna duše ). Sluša isključivo indijski pop, obožava da komentariše tuđi izgled i da se hvali bojom svojih gaća. Ime omiljenog pevača ne zna ni sama da izgovori. Svršava na male, zelene vanzemaljce i čeka da dođu iz svemira i da je odvedu sa ove ''glupe'' planete.

Komentari

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Фарбаће косу у зелено чим јој се укаже прилика

Ау, јеботе.

Овај опис пре одговара хипстерки.

Могуће, мада можда касније дођу до тог закључка. Знам доста девојака које се овако понашају само из жеље да доокажу како су савремене, урбане, напредне итд. За разлику од остатка планете тј људског рода који је заостао у развоју те нема потребу да се тако понаша.

Свршава на мале, зелене ванземаљце и чека да дођу из свемира и да је одведу са ове ''глупе'' планете.

Čekaj malo, šta?

Ti nisi jedna od njih?