Urgentni centar u Beogradu

Pera_Kojot 2010-10-04 00:13:53 +0000

to je mesto na kom je dinamika rada na nivou odeljenja patologije. Lekari su posebno trenirani da ne primecuju krv, osakacene, umiruce,...
Polulesevi se gomilaju a osoblje ne moze da postigne da popije sve kafe.

-Dokrore stigli su ovi sa sabracajke na Ibarskoj! Jedno ozbiljno krvari...
-Nije to nista, moze on da saceka!

2
50 : 23
  1. I gde je nestala hipokratova zakletva? Verovatno su je zaboravili. Možda je nikada nisu ni položili.

  2. Ovo je tako netačno, bar u mom slučaju. Kad god je bilo hitno, uvek su reagovali najbrže što su mogli. Čak su i sanitarna kola stizala u roku od par minuta.

    Što se ne bi moglo reći za druge bolnice.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.