Prijava
 1.    

  Vaginalna manipulacija

  To je pojava kod odredjenog broja zena ,koje preko svog polnog organa,tj.uskracivanjem istog,teraju muskarce da im ispunjavaju zelje i prohteve i najcesce u tome i uspevaju.Da bi zena mogla da manipulise muskarcem na ovaj nacin,potrebno je da taj muskarac bude pickopacenik,jer kod onih sa svalerskim sposobnostina ,ovo ne uspeva....kada je njihova zena u pitanju,ali odlicno funkcionise kada je svalerka u pitanju.

  ...ovo ne uspeva samo kod pedera!

 2.    

  Vaginalna manipulacija

  Pojava da neke ženke suptilno kontrolišu svoje mužjake, doziranjem, uslovljavanjem, udaranjem čežnje, a sve po sistemu štapa i šargarepe, pa potom nagrade, u vidu sopstvenog međunožja, što frustrira njihove bespomoćne pulene, ali služi svrsi, jer su onda one te koje kontrolišu i kojima se podilazi, a takvi mužjaci su nesvesno dresirani i pošlusni.

  Paralela može da se uoči kod majki sa muškom decom, koje uslovljavaju klince da moraju da budu dobari, da slušaju, ručkaju ili da ne budu nemirni, ako hoće da im mame kupe igračku ili im dozvole nešto što klinci vole.
  To je način na koji se od malena dečaci dresiraju za pošlusne papučiće, a devojčice skidaju mantru koje će i one kasnije da se pridržavaju u cilju iznuđivanja poslušnosti kod svojih budućih papučića.
  Naravno da to nije opšte pravilo i da je najbolji odnos onaj kod koga nema mimikrije i međusobne zloupotrebe bilo kakvog tipa.

 3.    

  vaginalna manipulacija

  Ono što oseti svaki pičkopaćenik.

  Takođe jedna od pesama Atomskog Skloništa, benda koji je prašio starom Jugom. Za one koji ih nisu slušali, topla preporuka, MORATE DA PRESLUŠATE SVE NJIHOVE PESME!!!Šta mislite kakav bend može biti(ako ne sjajan), kada je 1978.god. pevao : "Oni što dolaze za nama, sklapaće prijateljstva putem kućnog kompjutera." A kada su se ono pojavili PC???!!!

 4.    

  Vaginalna manipulacija

  Faktor koji uglavnom održava svaku dužu vezu od raspadanja ( oko dotičnog para se širi vonj smorenosti i svi ih izbegavaju ). Kao šlag na tortu iz vagine može da izađe još jedan manipulator u vidu bebe, koji zapečati vezu za vek vekova.

  - Ramišljaš u sebi, devojka ti je već tri godine, kako sad da raskineš, pa znaš joj i roditelje..A najgora stvar od svega je što nakon toga nećeš jebati najmanje godinu dana. Već si mator konj, pustio si stomačinu a i nemaš posao. Ovako makar jebeš nešto, imate ustaljene poze, znate ko šta voli i kako..Mada, nije to to, i osećaš da pucaš..reći ćeš joj:
  '' E, Marija, moramo da pričamo, ozbiljno je..''
  - ''Moram i ja tebi nešto da kažem, trudna sam!''
  ( prvo ćutiš, onda se lagano nasmeješ, ponadaš da će to možda i rešiti vaše probleme )
  Kasnije skapiraš da je bolje da si raskinuo.

 5.    

  Vaginalna manipulacija

  Kad je najprodavaniji proizvod jedne pekare pica, pa svi ostali proizvodi padaju u senku iste.

 6.    

  Vaginalna manipulacija

  Klasično potkradanje prodavca na pijačnoj tezgi zakidanjem na vagi.

  Onaj matori me opet vaginalno izmanipulisao. Naplati mi čovek 2 kile luka, ja kući na kantar, ono fali frtalj do 2. Pu, jebem li mu krv mlade rode!

 7.    

  Vaginalna manipulacija

  Kad te zenska osoba sa kojom si u emotivnoj vezi manipulise pomocu svog polnog organa.

  Decko: Ne necemo se videti veceras.
  Devojka: Samo ti dodji, sutra mozes da ostanes kod mene.