vajld kard

боби браун 2011-04-16 12:00:23 +0000

Позивница на славље пијаном куму, кога би већи део званица најрадије да ескивира, Ваша жена га презире, њена родбина отворено мрзи. Док њега заболе, он је ту са Ваше стране.

Жена : - Откуд кум Дика ? Ко га је звао?
Муж : - Ја, нисам стигао да ти кажем.
Жена : - Кад си га звао, када сам ја лично слала позивнице?!?
Муж : - Јутрос, у задњи час. Једва је нашао времена да дође.
Жена : - Јесмо ли се лепо договорили, овај пут без њега? Знаш да се увек уроља и набацује свим женама унаоколо. Прошли пут је намигивао мојој сестри, а мене пљеснуо по дупету.
Муж : - Јебига, кад си много врцкала, хе, хе, хе... Знаш како је, док куја репом не мрдне, кер не залаје.
Жена : Одвратан си, и ти и он.
Муж : - Ајде, не пали се. Знам да није био на списку, ал' послао сам му вајлд кард. Мало ради атмосфере. Кум Дика зна да направи динамику.

5
48 : 4
  1. dobra defka, još bolji primer!
    +++

  2. Odlična, propustio sam je kad je bilo vreme...+

Omiljeno za [3]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.