Prijava
 1.    

  Valjamte Popesku

  Nekadašnji rumunski fudbaler poznat po tome da kompletnu karijeru poveo u klubovima iz primorskih gradova. Rođen je u Konstanci, gde je i počeo karijeru igrajući za Farul. Potom je igrao u Bugarskoj: u Varni za Černo More, u Burgasu za Černomorec, u Grčkoj za Kavalu i Kerkiru, u Turskoj za Antaliju, a karijeru je završio u Budvi, gde se trajno nastanio posle igranja za Mogren.

  Poznat je po tome da najveći deo vremena provodi Slovenskoj plaži, gde je često i njegov ortak i nekadašnji saigrač iz Mogrena, Nakitu Minajaši. Takođe se može sresti i na plažama u Paraliji, Kušadasiju, Nesebaru, Antaliji, ali i u rodnoj Konstanci, gde na njegov šarm lako padaju sve one koje su željne vrelih letnjih avantura: od tek napupelih devojčuraka koje su prvi put došle same na more bez roditelja do raspuštenica, ali i udovica. Veliki je ljubitelj manelea i naših narodnjaka, najviše Mileta Kitića i Bobana Rajovića. Bivše devojke su mu Sajsi Galoma i Pica Kojama.

  - Marijana se na moru smuvala sa nekim likom.
  - Otkud ti to?
  - Sad videh na Fejsu.
  - Pa sa kim, jebote! Kako?
  - Kako? Leto, more, šetnje po plaži uveče, noćno kupanje... Valjamte Popesku, taj neki zonfa. Čekaj da ti pokažem. To je ovaj što se s njim žvalavi na ovoj slici. Ovaj što nosi sombrero.
  - Vidi kurca u slamenom šeširu!