Prijava
 1.    

  vanredni tehnički pregled

  Dnevna mora svih vozača zaustavljenih od pandura.

 2.    

  vanredni tehnički pregled

  Kec iz rukava ocajnog saobracajca koji nije uspeo da vam nadje nijedan drugi povod za maltretiranje (uredne isprave, vezan pojas, ciste tablice, procenat krvi u alkoholu stoprocentan, broj zihernadli i tupfera vate u prvoj pomoci u skladu sa propisima).

 3.    

  Vanredni tehnički pregled

  Kada vas roditelji bez najave odvedu na narko test u bolnicu.

 4.    

  vanredni tehnički pregled

  Svaka radnja koja radi tehnicki pregled ima svog saobracajca, po obicaju 200-500m ispred radnje...i onda, ako neko, kao ja, vozi kola stara 35+ godina...(tri tackice)...

 5.    

  vanredni tehnički pregled

  Uobicajena pojava pred Novu Godinu i godisnje odmore.Jedan od najboljih nacina da se uzmu pare vozacima i to onima koji jedva skrpe za gorivo,jer da imaju para ,ne bi vozili krseve.Posto se ta otimacina desava u Srbiji,ona gubi svoju svrhu,koja se svodi na kaznjavanje nesavesnih vozaca i ostaje samo ...otimacina.
  Ospe je poznata cinjenica da nijedan auto ne moze da prodje vanredni tehnicki,jer je to test koji je nemoguce proci cak i sa potpuno novim vozilom.Uvek se moze naci nesto sto nije po propisu,a kocnice obavezno!

  Jednom sam isao na vanredni tehnicki sa Jugom starim 3 meseca.......i naravno da nisam prosao!Dzaba mi je bilo sve ubedjivanje da je auto u garanciji i da mora biti ispravan....