Prijava
 1.    

  Varg Vikernes

  čovek koji ima rešenje za problem Fate Orlović

 2.    

  Varg Vikernes

  Norveški muzičar, tekstopisac, neo nacista, sektaš, sodomizer, sekač, jebač presretač. Verovatno najpoznatiji po tome što je išao po norveškim vukojebinama i spaljivao crkve, i na taj način dospeo na naslovne strane svih dnevnih novina, tabloida i gotičarskih vlažnih snova. Manje poznat po svom über trve kvlt mizantropik blasfemik blek metal bendu Burzum, koji se sastojao od, ni manje ni više, njega samog. Kao mrzitelj svega hrišćanskog (ironično, pravo ime mu je Kristijan), smatrao je da Skandinavci treba da se vrate svojim pravim korenima, odnosno nordijskoj mitologiji, da veruju da Tor svojim moćnim čekićem Mjolnirom pravi zvuk groma udarajući o neki buđavi panj, da ćoravi Odin upravlja sudbinama svih ljudskih bića, i da ceo svet počiva na jednoj od grana drveta koje se zove Igdrasil (dobar neki šit, a?). Pošto ga, naravno, niko nije shvatao ozbiljno, počeo je da koristi korps pejnt (za neupućene, to je ona šminka za sektalike, belo na faci, crno oko očiju, mater im jebem sotonjarsku) ali je time samo privukao pažnju organizacije PETA, koja je mislila da je on strastveni borac protiv istrebljenja velikih panda. Na kraju, pošto mu ništa od toga nije uspelo, rešio je da ubije svog kolegu blekera Juronimusa (pitaj kurac kako se ovo čita) 1993. godine nove ere. Izbo ga baja 23 puta, i još ostavio telo nasred ulaza u zgradu. Jebem li ga, kad ga je već tako iztranžirao, mogao je bar domaći sapun napraviti od ostataka, čisto da prikrije tragove. U svakom slučaju, osim medijske pažnje i Nelsonovskih ha-ha podsmeha, dobio je 20 godina ćorke. Tako mu i treba, sektalike u zatvor! Međutim, na zaprepašćenje mnogih, izašao je 2009. godine zbog, kako kažu, petice iz vladanja. Od tada je izdao još dva albuma, a šuška se i da je zaposeo Andersa Beringa Brejvika nekom vudu paganskom čini, i na taj način počinio najveći monster kil u Norveškoj još od Kvislinga bana.

  Dunavski park, 10 nuklearki Meraka likvidirano. U naletu inspiracije, spevali smo pesmu ovom nečastivom stvoru, zbog koje bi se Njegoš među šunke obesio:

  Zakleo se Burzum u sneg i u led
  Da će u Norveškoj da napravi red
  Neće tu da vršlja od sad bilo ko
  Ni crkva, ni papa, ni fratar, ni bog!

  Još da je Branko Kockica odpeva u jednoj od epizoda emisije ,,Kocka, kocka kockica". Moš misliti koji bi to hardkor bio.