Prijava
 1.    

  Varilac

  Konzument određenog narkotičkobiljnog sredstva, prostije rečeno - trave.

 2.    

  Varilac

  Zajebanski naziv za uplakanu osobu. Izraz nastao u varilačko-mašinbravarskom esnafu, zbog čestih problema sa suznim i nateklim očima koji varioci imaju kada vare bez maske.

  Jao, jebem ti sunca žarena, idem da s kolima sletim niz ledinu. Hoću sahranu bez popa, sa muzikom uživo, i vidi pa plati dve-tri solidne rave da plaču da svet pomisli da sam bio neki jebač.

  Šta ti je? Jesi opet duvao ona tvoja govna, pa ti se kao i onomad priviđa da su Rođa Raičević i Ipče Ahmedovski otišli bez tebe da karaju Silvanu Armenulić?

  Ostavi me Dragana zbog nekog kosijanera. I to sa dredovima.

  Ajde, varilac, nije strašno, evo maramica da izduvaš surlu. I mene kad je bivša skoro ostavila, znaš i sam da sam plakao k'o kiša nekih sedmicu-dve. Posle toga je usledila progresivna simultanka lokanja i spopadanja raznoraznih žena, neke su bile sumnjivo muškobanjaste, a neke su se zauvek urezale u sećanje posle deset primljenih penicilina, ali ne bih u detalje. Skoknuću sad po gajbu piva i mezetluk, kad se vratim nadrobićemo plej listu nekog Teherana, veče je dugo. Šacujem do pola gajbe da ćemo se isplakati, a posle toga možda se i povatamo. Pa neka ide život, šupičku materinu.

 3.    

  Varilac

  Jedno od najugroženijih zanimanja.

  - Čime se bavite, šta ste po zamimanju?
  - Ja sam varilac.
  - Mrš tamo, samo mi još narkomani fale u poslu.

 4.    

  Varilac

  Čovek koji spava posle ručka.

 5.    

  Varilac

  Čovek kome svi okreću leđa.