Prijava
   

Vašar nekad i sad

Nekada:
Dođeš kući prašnjav...pojeo si najbolju pljesku ikada...vozio se na ringišpilu...ćale kupio još jedan muhopič...sisaš bombone koje si uzeo odma nakon što si pojeo šećernu vunu..video bika, kravu, svinju..gurao se sa skeptičnim dekicama koji nisu zaključali bajs na početku zbog:"da ga neko ne ukrade", te ga sad guraju pored sebe i staju na svaki ćošak sa istim takvim dekicama..mogao da nađeš sve i svašta a da potrošiš malo.

Sad:
Dođeš kući isfrustriran...pojeo si sve što su ti promoterke ponudile...vozio si se pokretnim stepenicama...video si bika, kravu, svinju (ima svakakvih ljudi)..našao izgubljeno uplakano dete..gurao se sa ljudima koji guraju kolica jer šopinguju kao da će treći svetski...gledaš da ne kupiš ono što ti ne treba, ili bar da svedeš na minimum...našao i video sve i svašta a potrošio puno...i upravo izašao iz Delta city-ja, Mercatora, TC Ušće....ili si pak bio u Budvi..

Komentari

Nadam se defka dana! Odlično!

znas da sam ja napisao vec sto defki dana...8)..al zamalo.

cekaj...alergican si sto sam stavio sliku pa si stavio -?...jbm ti ponoc i postavljanje definicija...svi u tripu da se racuna od ponoci do ponoci i puf....800 definicija koje su ceo dan drzali u ruci i cekali da napisu u 00:01....jbte

Vašar? Cigani, prljavština, gužva, Cigani, buka, dreka, cika, vriska, nadrkani Cigani, preglasan "Teheran folk", prljavština opet, šatori, i još malo Cigana. Eto to ti je vašar :)

++

ti si iz Sabca?...jbga u mom mestu bilo malo drukcije...8)
nije bilo satora sa Vendi...to je za svetog Iliju..8D