Prijava · Registracija
 1. 46 : 12
  16 em plus     16 em minus
  47 : 12
  46 : 13

  Vaser-vaga

  Kad se napijete piva, legnete u krevet i soba krene da ide levo-desno, a pod samo što vas ne napadne odjednom, a vaše telo pokušava bezuspešno da niveliše celu situaciju, iz horizontale.

 2. 36 : 2
  16 em plus     16 em minus
  37 : 2
  36 : 3

  Vaser vaga

  Iliti libela - u vertikalnom položaju.

  Sleng za persone izrazito ravne kičme i pravilnog držanja.
  Atlete, ravni kao daska, pod pravim uglom, napuhanih grudi. Noćna mora i uzurpatori službe masera, poleđina bez ijedne kvržice. Antagonisti računara, za skoliozu nikad čuli.

  - "Alo, ćoravi.. Priđi..Ti, ti, vaservagasti.. De, povij ta krsta na sedamdeset šest stepeni da popunim prijavu za ispit na njima, ljubi te brat!"
  - "O jebem ti crkvena vratanca, 'ajde nagazi, kasnim na bus za Banja Luku!"

 3. 24 : 9
  16 em plus     16 em minus
  25 : 9
  24 : 10

  Vaser vaga

  Vaser vaga je vrsta mernog alata koja se koristi uglavnom u gradjevinarstvu.Sastoji se od jedne drvene ili limene letve u koju je umetnut cilindar napunjen vodom,ali ne skroz do vrha,da bi se formirao mehuric.Sa vaser vagom se moze meriti i po horizontali i po vertikali.Za merenje sa vaser vagom,nije neophodno,ali je pozeljno,imati referentnu tacku.Od vaser vage(libele),jedino je precizniji vagres(crevo ispunjeno vodom) i to je jedini nacin da se odredi tacna visina ,bez referentne tacke.

 4. 19 : 10
  16 em plus     16 em minus
  20 : 10
  19 : 11

  Vaser vaga

  Aparat (slika) kojim se utvrđuje da li to ona sa tobom tera šegu,odnosno da li ćeš joj poželeti kamen u bubregu. Može i tanjir sa vodom, al onaj sto ima liniju po obudu i tad je očekivana greška oko 15%.
  Kuguarsi vr' od benda.