Prijava
   

Vatanje zjala

Trenutno ne rađenje ičeg produktivnog kada se dosta produktivnog uraditi može. Ne raditi ništa, a biti zadovoljan zbog toga jer bi bilo kakav rad to zadovoljstvo poremetio.
Dosta nalik nirvani, s tim što je nirvana stanje, a vatanje zjala nesvrsishodna radnja, to jest ne radnja.

Stojiš u sred opšte navijačke šorke u kojoj se slučajno zadesilo više zgodnih ženskih persona nego što je ikad zabeleženo na fudbalskim tribinama. Slučajno vole i da se tuku, i to i međusobno. Samo im blato fali. Pucaju minići i dekoltei, lete sise na sve strane, i to dobre. Perverznjaci to naravno koriste, i prave kontakt Desankom na dojku tu i tamo, kada se uvere da u gužvi ne može da se primeti ko je, ali ne i ti. Ti znaš da je pravo uživanje u suštini voajersko. U levoj ruci pivo i cigara. U desnoj mobilni sa 5 Megapiksela. Ništa ti više nije potrebno na svetu.

Obraća ti se nasumični lik: ''Alo tebra, šta radiš tu koj kurac, vi'š li ti kakva pičetina seva uokolo???

Završavaš cug piva koji si započeo još pre da ti se obratio. Vučeš dim cigare lagano i polako, dok je trećina ne nestane. I dok izbacuješ duvanski dim filmski-polako kroz usne i nozdrve, bez stvaranja kontakta očima i sa licem zadovoljstva nalik dobijanju vrhunskog blajva odgovaraš što sporije, razvučenije i ležernije: ''Ništa... Vatam zjala...''

Komentari

Hvala hvala. I kao i uvek tajming za objavljivanje nije najbolji, ali bože moj sad :D

Hvala hvala. I kao i uvek tajming za objavljivanje nije najbolji, ali bože moj sad :D

Nije, slazem se, pretrpali su sa glupim defkama, ali boze moj, ne valja zadrzavati inspiraciju :)

I ova je bila zadržana dosta dugo, stoji mi u Word fajlu već 3 dana, ispolirao sam je 10 puta :-)

Nije ni to lose, ja bih to mogla da praktikujem, kontam da bi mi defke bile bolje, ali me mrzi, ja to odmah izbacim, nestrpljivo dete :D

Hahah, taj rad... A i dobra pesma, pride :)

Jedna od boljih, i lepota joj je u rečima. Najveća lepota svake pesme je u rečima, pesma bez reči je kao definicija bez primera, možda je i razumeš, ali jednostavno nije to to :-)

Ala si se prosr'o sada :D
Salim se, slazem se donekle, ne mora da znaci, ima dosta pesama koje mi se svidjaju toliko da ne obracam paznju na tekst. Ali, naravno da je bitan :)

Sve što ja kažem nije činjenica, već samo lično mišljenje, tako da je samo moj ugao gledanja. Lepota je u oku (uhu) posmatrača :-)

Sve što ja kažem nije činjenica, već samo lično mišljenje, tako da je samo moj ugao gledanja. Lepota je u oku (uhu) posmatrača :-)

Naravno, tako i treba, u tome se slazemo :)