Prijava
 1.    

  Ve - ce solja

  Koriste je ljudi koji mnogo kenjaju, u slucaju da su ostali nedoreceni.

 2.    

  Ve-ce šolja

  Jako koristan izum sa višenamenskom upotrebom. Osim kao glavni faktor u vršenju naših bioloških potreba, ve-ce šolja služi i kao:

  1) biblioteka

  Prilikom učenja neophodna je puna tišina i koncentracija na koju se ne možemo osloniti pored naših poroka kao što je računar. Jako popularno pred važne kontrolne, s tim što se tada istovremeno vrše i fiziološke potrebe, koje znatno otežavaju učenje. Uspešnost nije zagarntovana.

  2) sklonište

  Prilikom neželjenih poseta, nekad je najbolje prepustiti ostatku porodice inicijativu a svoj um povući u stranu, najbolje negde gde te niko neće tražiti i smarati ako vide da si tamo otišao. Najveći problem se ogleda u činjenici da nakon dvadesetak minuta tvoj boravak izaziva strah u očima drugih, te moraš izaći i istrpeti ostatak posete ili se nešto kasnije opet vratiti u zagrljaj šolje.

  3) iskren prijatelj

  U današnje, brzo, moderno doba, malo je onih na koje se možemo potpuno osloniti. Ve-ce šolja će učiniti ono na šta je spremno jako malo vaših prijatelja - opraće sve ono što ste zasrali. Kako to obično biva, to je samo prikrivanje - sve dok se ne izrazi uticaj neke hemijske tečnosti ili parfema, ali je dovoljno da se izvučete.