Prijava
 1.    

  večiti student

  Osoba koja studira sa vama a verovatno je upisala fakultet pre nego što ste se rodili. Daje pojmu studiranje veoma bukvalno značenje jer od večitog studenta nema nikoga studioznijeg. Sinonimi su ćale, matori, sedokosi, čiča, metuzalem, Jeremija, bradobradi itd. Večiti student je važna jedinka u fakultetskom ekosistemu jer obavlja neke značajne funkcije:

  1. Daje mentalni podstrek prosečnim i umereno lošim studentima da nikad ne pređu u status večitih.

  2. Daje finansijski podstrek fakultetu u vidu stalnog plaćanja obnova godine, ispitnih ekvivalencija i raznih taksi za zakašnjenje. Fakultetske uprave ih zovu 'zlatne koke' ili 'krave muzare' (nije potvrđeno).

  3. Podižu statistički prosek studiranja i time obezbeđuju fakultetima status 'elitni' i/ili 'težak ali perspektivan'.

  4. Služe za uvid u to koliko se promenilo gradivo, profesorski kadar i same zgrade nekog fakulteta.

  - Ma to vam je sada laća omladinci, '66-e je meni bio drug profesor Lazić, kod njega nije bilo cile-mile, što biste vi mladi danas rekli.

  - Izvini, ne mogu da nađem kabinet br. 108, to krilo fakulteta nije postojalo kada sam prvi put slušao predmet.

 2.    

  Večiti student

  Razlog da jedna devojčica, devojka, žena uvek bude u trendu.

  Imam dečka, studira!

 3.    

  Veciti student

  Jedan od nacina da postanes milijarder u SAD-u. Drugi je da si clan Skull and bones-a.

  Bil Gejts,onaj vlasnik fejsbuka kako li se vec zvase...

 4.    

  večiti student

  veciti student je osoba koja ima lude roditelje da tu njegovu zajebanciju finansiski podrze!

 5.    

  Veciti student

  ...On se zove Duško, došao je iz Bijelog Polja, živi u domu i studira ekonomiju već nekoliko godina. On je pre šest godina izgubio pravo na dom, ali mu je tatin brat od stričevog ujaka sa tetkine strane koji ''drži'' pola grada sredio da ostane tu i da ga niko ne dira. Ne treba misliti da je Duško zbog toga loš dečko, naprotiv. Duško živi po principu ''lako ćemo'', ''laganeza'' ili ''opušteno''. Lepo mu je u ovom gradu gde je već pustio korenje. Majci piše redovno, i obećao joj je da će da nađe pristojnu curu i da će da se oženi. Kad završi fakultet, naravno.
  Ono što je malo kome poznato, tojest, što je Duškova mračna tajna, jeste da on u dubini svog bića žudi za gradskim ribama. Neviđeno ga pale PPSC i UPPSC, pa čak i Pametna splavuša, ali to ne želi da prizna ni sebi, a kamoli svojoj konzervativnoj familiji. Zbog toga, Duško je sebi zadao imperativ da će da nađe dobru, zdravu i kršnu, bila-ne bila lepa.
  KOR (košarkašica/odbojkašica/rukometašica), je dobra, zdrava, kršna, i osrednje simpatična srbijanska sportašica. ''Trenira'' otkad zna sa sebe, živi za ''klub'' i svoje jaranice. Tu i tamo se zaljubi, malo propati, ali je svaka patnja prođe kad dođe sezona priprema i osvajanja regionalnih kupova. Al', ne lezi vraže. KOR se jako često zagleda u Večitog studenta. On je onako smušen, stidljiv i sladunjav, što borbenoj i pobedi nastrojenoj KOR diže želju za osvajanjem. KOR će sve učiniti da ćapi Večitog studenta, i to će joj poći za rukom. No, ona i ne zna šta je posle čeka. Svetska karijera - sigurno ne. Montenegro - o, da.

 6.    

  Večiti student

  Nezaposleno lice koje ima radni staž u državnoj instituciji na kojem bi mu pozavidelo svako zaposleno lice.

 7.    

  Večiti student

  Student koji će pre dobiti sedmicu na lotou nego na ispitu.

 8.    

  Veciti student

  Osoba koja ima viziju da ce sutra sve postici, da ce sutra dan trajati 48 sati, da ce imati srece i dobiti pitanja koja je naucio i koji se nada da ce profesor ici u wc bas kad on pise koncept.

 9.    

  Večiti student

  Kada popuniš toliko uplatnica da znaš broj žiro računa faksa i poziv na broj napamet.