Vedro nebo ili bistra voda

kuvajlija 2009-11-02 00:08:28 +0000

To su dve divote koje mogu po izboru da posmatram na Vukajliji. Gde, pitate se. Pa desno od Vukajlijinog logoa u delu ponuđenog menija neocenjenih definicija.

Pošto sam ocenio sve do sada objavljene definicije polje menija ostaje prazno, a u zavisnosti od izabrane boje za pozadznu, plava ili zelena, uživam u divotama vedrog neba ili bistre vode.

Užitak i zadovoljstvo su neizmerni.

Samo onog čikicu Vukajliju izgleda ništa ne može oraspoložiti. Ispod skupljenih obrva smestio okice u ćoše pa izgleda smrknuto kao da će grom iz vedra neba.

5
22 : 11
  1. da znas da sam se zapitao gde... :) hvala na pojasnjenju :) btw, + ;)

  2. e da čika Vukajlija me danas baš zasmijao ... elem ... odem ja na dugopriželjkivani čat, da vidim o čemu se tamo to priča i upadnem u neku konverzaciju koja je bila toliko bljak, kad sam pogledala u čika Vukajliju totalno sam pronašla smisao u njegovom izrazu lica...

  3. Svaka cast kad si uspeo sve da ocenis!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.