Prijava
 1.    

  Veleslalom

  Spust na kubni.

  - Šta je bilo, što hodaš k'o ćopavi pingvin?
  - Zato što su mi muda otekla k'o gajde. Povatao se sa Natom k'o životinja i sve po redu i taman kad da joj ga uteram ona se setila da je trebalo da počnu "Vampirski dnevnici", jebem onog ko ih izmisli, i pustila TV, a ja sad umirem.
  - Au brate, koji **veleslalom**!
  - Zajebavaj ti...

 2.    

  Veleslalom

  Trčanje prepunom Knez-Mihajlovom.

 3.    

  Veleslalom

  Kada bajsom prolaziš ulicom gde su upravo otresli orahe.

 4.    

  Veleslalom

  Način na koji moramo da se krećemo ne bi li bezbedno stigli od tačke A do tačke B u gradu.Za takav vid kretanja trebalo bi da se ''zahvalimo'' bakutama koje kroz beli grad
  šetaju sa svojim džukelama koje se iseru i nastave srećno kretanje put stana,a babe boli kičma,ma šta serem i ja boli ih kurac da se saginju i pokupe sraćku svoga dragog.

  Profesor dolazi na čas fizičkog.
  -Momci znamo se već tri godine,evo sada i u četvrtoj.Pravila su svima jasna,samo bih vas zamolio da donosite odvojeno patike za fizičko ili da idete veleslalomom do škole.Pre je bio dovoljan i slalom,ali danas ni to ne pomaže.A nije higijenski da unosite svačija govna u salu.

 5.    

  Veleslalom

  Obavezan stil upravljanja motornim vozilom većinom ulica u širem centru Beograda. Mahnito motanje volana levo-desno u cilju izbegavanja šahtova i rupčaga na putu, a sve u cilju zaštite od razjebavanja, kako vozila tako i vozačevih bubrega.

 6.    

  Veleslalom

  Ova sportska disciplina se najčesce odvija prilikom pišanja u pisoare...Cilj je što više puta usmeriti mlaz između rupica postavljenih u red, kada se dodje do kraja, ide se nazad i tako dok ima materijala...Postoji naravno obaranje sopstvenog rekorda, dvoboj varijanta u kome dva pijana takmičara pokazuju šta znaju, igranje u dubl-u i multiplayer veleslalom u kome je borba svako protiv svakog, ali na kraju krajeva kad razmislite tu su svi pobednici! (Obavezna kozumacija piva pre početka)
  Devojke, volele bi a?