Prijava
   

Velika Srbija

Jedna plemenita ideja, o životu svih Srba u jednoj (svojoj) državi... Kasnije omalovažavana od strane raznih nevladinih i vladinih organizacija... tako da je danas normalno govoriti o Velikoj albaniji, ali sam pomen Velike Srbije izaziva negodovanje, mučninu, gađenje, padanje u komu, i deportacija u Hag!

Srbija je večna... Dok su joj deca verna!!!

Komentari

da mogu, dala bih ti 101 +...ali ne mogu... zato ti dajem 1. svaka cast na definiciji

hvala sandrice88! :)

molim i drugi put... inace, procitala sam i ostale tvoje definicije, i podelila ti par plusica... samo tako nastavi

Nije problem u ideji da svi srbi zive u istoj drzavi,vec u tome kako to sprovesti.Da li je nekom palo napamet ,da ce drzave cije smo teritorije hteli da otudjimo,mozda,imati nesto protiv i da ce to dovesti do krvavog rata?

To sto smo prostore na kojima su srbi bili vecinsko stanovnistvo,proglasili za srpsko,vratilo nam se istom merom,tako sto smo po istom principu,izgubili Kosovo.....a i teritorije oko kojih smo ratovali.U svim ovim ratovima uspeli smo samo da osvojimo kurac sa kojim mozemo da izbijemo oci i jos smo dopustili da nas ocrne preko medija i od toga se necemo oprati jos 50 godina

Pa cekaj, ako su Srbi vecinski narod na nekoj teritoriji, sta to onda treba da bude ? Hrvatska ? Ne kapiram. Drugo, nikad mi nismo osvajali, navedi jedan primer. Bas suprotno, osvajali su nas Turci, Austrijanci, Bugari, Hrvati, Madjari. Kod nas je jedino Dusan osvajao, a i to je samo naplatio dug Vizantiji, a opet to je bilo u srednjem veku, tako da i nije neko cudo. Jugoslaviju nismo ni morali da stvaramo, jer su nam sve sile posle I sv. rata ponudile tu Veliku Srbiju, a mi kao i uvek indijanci, napravimo Jugoslaviju sa narodima koji ce nas dvadesetak godina kasnije masakrirati u II sv. ratu. Stvarno smo osvajaci !

Mi smo na nacionalnom nivou,znači ne pričam o srpskim indivuduama,najgluplji narod u istoriji čovečanstva.
Možda se samo možemo kidati sa Kurdima po tom pitanju.
I to poprilično zaokružuje ovu diskusiju. :)

Mislim da ću je ja zaokružiti (prikladnom) poslovicom da:
''Glup i POŠTEN su braća''
A vi razmišljajte šta htedoh reći...

haha medicus :) Nismo mi glupi u fazonu da smo neznalice, tupavi i sl. Ali smo glupi kao kolektiv, imamo neke osobine koje prosecnog Srbina karakterisu koje su uvek bile pogubne (sebicnost, neumerenost, lenjost). Al o5 ovo sto prica talentovano glup je tesko preterivanje. Kakva osvajanja, ratovi ? Samo defanziva bato, i to ceo zivot tako.

nisi shvatio... razmišljaj!

Zasto na ovoj karti i Drac nije prikljucen Velikoj Srbiji...

Зодабране +