Prijava
   

Velika Srbija

Region koji obuhvata svako mesto gde je ljudska noga ikada kročila, od Triglava do Tokija preko Milvokija a i šire. Rečju, poznatiuniverzum. Ili, poznati univerzum, ako se koriste dve reči. Poznata velika narodna umotvorina kaže da je Velika Srbija toliko velika da, ako stojite na jednom njenom kraju, možete da vidite sebe kako neko stoji na drugom kraju. A kad je na jednom kraju ove velike zemlje dan, na drugom kraju je isto dan, ali neradni.
Gde god je viljuška u upotrebi, veruje se da bi to područje moglo vući poreklo od Velikih Srba.
U Velikoj Srbiji i jezik je veliki. Kreće od Vuka Karadžića preko Zubinog potoka pa do neba i sve to kao što je napisano jer se na ovom velikom jeziku ne razmišlja i to se smatra za glavni nedostatak. Prostija verzija ovog Velikog jezika je u službenoj upotrebi u Srbiji i tamo ga nazivaju Srpskim jezikom ali se Evropska komisija ne slaže sa idejom da postoji Srbija pa se i sam jezik često dovodi u pitanje.
U Velikoj Srbiji u upotrebi je ovo pismo i svaki njegov oblik ali samo je jedno pismo omiljeno i prihvaćeno od njenih Velikih Srba i to se zna.
Kultura je velika i nenadmašna pa se često misli da je nema jer ostale zemlje često nisu usklađene i prilagođene njenom poimanju iste. Čačkanje nosa je omiljena kulutra u Velikoj Srbiji.