Prijava
   

Veliki "znalci" domace rakije

Veoma poznata situacija, kad kvazi-smekeri, glume svoje ludilo, i onda na zurkama, da bi digli svoj rejting, kusaju jedni druge ko je veci poznavala rakije, i ko se bolje razume u sve vrste ove opijajuce tekucine.

Zurka srednjoskolaca, par devojaka-biljaka, nekoliko skolskih radodajki, i naravno neizbezna kolicina "ludi smo ,bracala moj" tipova, koji pokusavaju na svaki nacin da zadive drugu pomenutu grupu devojaka.
Sa win-ampa tuce najnovija zvezda granda, svi padaju u sevdah ko sljiva u govno.( ne mogu da navedem koji je hit, ne znam, jbg:P )

Pajser 1: (posle pola gutljaja tekucine napravljene od neke socijalne vodke i tonika, pravi facu ko da ga guzi krdo crnaca) uuuuuuh, brate moj, jebemo kevu veceras!!!
Pajser 2(vecerasnji vlasnik stana, jer su mu matorci otisli na selo da beru kukuruze, pa je dobio svojih 5 minuta da se pokaze): Brate pazi, sad cu da ti donesem nesto da probas, ti si moj brat, znam ja sta brat voli!!!
Pajser 1 : "matori moj, kako ti kazes!!!
(pajser 2 guli po plakaru, i nalazi tatinu velikomucenicu, koja ima cirka jedno 22 grada, i sposobna je da otopi led u Sjenici u mesecu decembru.
Pajser 2: tebra, probaj ovo, da vidim jel' znas koja je!!! (sipa mu rakiju u casu od dva deci, do polovine, a skolske radodajke gledaju i dive se dvojici mudonja) Ziveli brate moj, da kidamo jos 100 godina!
(pajser 1 nateze omanji gutljaj ovoga, krivi se kao letva za sljive, zateze facu na sve cetiri strane i pocinje da krklja...
"brate, kako je dobra, jel' to tvoja domaca brate??
Pajser 2:" jeste, to smo ja i cale pekli matori(iako ne zna kako izgleda kazan), vidis kako je do jaja!!
Pajser 1: " jel' to kruska matori??
Pajser 2: : ne znam brate, zaboravio sam, ali jebe kevu!!!
Pajser 1: "jebe matori, kevu najjaca je!!! ( izgovorivsi ovo, pije drugu casu soka za redom i nada se da ce mu ovo sto je sebi uradio kasnije pomoci da odvoji neku devojcicu sumnjivog morala koja je pomno pratila ovu iskusnu degustaciju.

Komentari

"krivi se kao letva za sljive, zateze facu na sve cetiri strane i pocinje da krklja..."
Ma daj kakvo krivljenje,nema te rakije koja ne može da se pije.
O posledicama ne želim da pričam.

nije da gresis, ali znam kako ti klinci izgledaju kad to progutaju, veruj mi... :) :)
a necu ni ja o posledicama... :)

e na jednoj kucoj zurci je riba celo vece pila sok od zove...mi joj rekli da je rakija...bome se bas ubila...il ona tako rece

uvek ima svakojakih pacijenata :) :)