Prijava
   

Veliko slovo u sredini reči

Slovo koje namerno napišemo veliko da drugi ne misle da smo pogrešili.Koristi se samo u kompjuterskom pisanju da bi se ismejali oni koji uvek greše i da bi se upozorilo na grešku.

BiJo, piJo, kompIjuter, idiJot itd.

Komentari

хвала кристина, твоји коментари ми увек пуно значе

Sevast strikes again... :D

Zajebavate li se da je ovo... ne znam kako bih je nazvao, definicija dana? Molim vas ka' Sotonu, samo mi rečite da je ovo samo neslana iz mora šala.

odvratna definicija, jbt ovo sam napisao u ochaju, vi niste normalni majke mi

hvala jelena sto podrzavas na pajtonovski nachin morbidnost ove pre svega glupe definicije

nizak udarac od strane sevasta

Prijatelju, čestitam ti definiciju dana, iako je bezveze :)
Inače, najbolje i najiteligentnije definicije na ovom sajtu uglavom imaju oko desetak pluseva. Nismo svi svemu dorasli...

Kada malo bolje razmislim ova definicija i nije tako losha.Ona definishe neshto shto niko do sada nije definisao i to treba da se nagradi.Ne samo da treba da bude definicija dana, nego treba da i mi se da odlikovanje.Ovom prilikom pozivam sve one koji glasaju da uzmu svoje omiljene autore i da im chitaju i glasaju za definicije od najnepopularnijih ka ovim popularnima.Nemojte biti masa, definicija dana je varka,nemojte glasati za ovu definiciju, neka to bude bunt protiv stada.Budite pojedinci i razmishljajte svojim glavama.Niko ne moze da vam oduzme ono sto se samo vama svidja.Sigurno niste na ovom sajtu zato sto ste glupi.Sve ovo ovde je suva pamet Srbije i njenih derivata(Kork sitija, Oklanda, Podgorice...Nadam se i da shvatate humor koji pokusavam da proturim od samog pocetka na ovom sajtu, budite orginalni, volite svoje neprijatelje kao same sebe i smejte se zajedno sa nama a mislite zasebno od nas.Prochitajte najbolju definiciju koju ste ikad videli na vukajliji i dajte joj minus i budite ljubomorni sto se bash vi niste setili toga prvi.Sve je dozvoljeno.Mushkarci i svi oni koji se tako osecaju, ili im bar priroda daje sve sto muskarac ima,onasajte se kao dzhentlmeni i budite nezhni, a opet nek iz vas izbija neka neprijatnost i strogocja koja cje svima da zagolica mashtu.

Daj jebote stavljaj razmak između kraja i početka nove rečenice, ovako izgleda ka' jedna velika rečenica.

Auuu, sta je definicija dana... Mora da je taj dan bio neki strajk.

zalazem se da se ova definicija obrise i da se da prostora boljim definicijama !

bacila bih na to nekoliko paradaisa.

i ispod se ne pishe....ubaci TVOJ komentar..nego SVOJ...nachi ubaci
svoj komentar....mislim znachi shta ti znachi to znachi. ubedljivo najiritantrija poshtapalica..
ovaj, znash, mislim...ali ZNACHI JE OD NEPRIKOSNOVENOG ZNACHAJA.

lingvistica, volim te, jednostavno to osecam svuda po tebi

Ovo su izmislili JAVA programeri...