Prijava
 1.    

  Vezane ruke

  Trenutak istine koji predstavlja priličnu nemoć u nekoj situaciji ili prilikom postojanja nekog problema. Volja da se nešto uradi se ne dovodi u pitanje, ali instrumenti delovanja jednostavno ne funkcionišu. Ono što ljudima možda predstavlja i najveći problem kod vezanih ruku upravo je činjenica da se mogu dogoditi u svakoj životnoj situaciji. Nije uopšte važno da li je u pitanju porodica, posao, ljubav ili prijatelji, jednostavno nećete moći da odreagujete kako bi ste pomogli nekome uprkos želji da to učinite.
  Hteli ste posao preko veze, imate kontakte koji bi trebali da vam pomognu, ali oni ne poznaju prave ljude ili se prosto sve promeni u trenutku. Jebi ga, u takvoj situaciji prilično je sigurno da vam ni Kićanović neće pomoći, a vašim prijateljima su naravno vezane ruke.

  Pera: Simke jesmo li se dogovorili oko šljake? Rekao si da možeš da me ubaciš preko veze, da je laganica posao i dobra kinta.
  Simke: Žao mi je batice, ali od toga nema ništa.
  Petar: Kako bre nema ništa, rekao si mi da je stvar skoro rešena.
  Simke: Direktor kadrovske službe, školski drug mog matorog, koji je trebao da te ubaci preko reda je dobio otkaz. Ne znam zbog čega je dobio pedalu, ali jedna stvar je sigurna. Ruke su mi vezane, više nemam preko koga da te uvalim tamo. Eventualno da probaš sa lovom.
  Petar: Ma to ne dolazi u obzir. Neću bre da im dajem pare.
  Simke: Gde živiš ti? Nemoj da si Džimini, stvari ne funkcionišu tako. Doduše kad malo bolje razmislim tu kintu koja je njima dovoljna ti nemaš. Tako da zaboravi i tu ideju oko love. Za ovu šljaku si realno ispušio.

 2.    

  Vezane ruke

  Taktika fudbalske reprezentacije Srbije u mecu protiv Australije...

  A vala brate dosta je bilo penala ...

 3.    

  "vezane" ruke

  to je ona situacija...kada imate rešenje, ali nemate pravo da delate

 4.    

  Vezane ruke

  kad zivis u studentskom domu, imas internet reda desetina megabita, zabranjeni su ti svi veci file serveri. Zabranjen ti je od skoro i facebook, jedan od izvora informacija, ne samo chat-a i zajebancije. Trosis vise kredita.

  I potajno se plasis da ce da zabrane i Vukajliju.