Prijava
 1.    

  Vidi iver u tuđem, a ne vidi balvan u svom oku!

  Glavna zabadačica nosa u tuđe živote. Ne samo da bi volela da komšiji crkne krava, već bi sa slatkim zadovoljstvom propratila muku nedužne životinje, ne primećujući da je njoj u međuvremenu umrlo celo stado. Najverovatnije preteča snajper babe.

  Mica: Jel si se ti to malo ugojila? Kosa ti je nešto čudna isto!
  Cica: Pa...
  Mica: Ne stoji ti ta majica... E ja tek sad izvaljujem kako su ti kečevi krivi, imaš čudne zube skroz!
  Cica: Ja ih za razliku od tebe imam i zdravi su! A sada moram da idem, jer je upravo iz tvojih trulih čeljusti iskočio crv, koji je evoluirao u anakondu i ujeo me za oči, a i onesvestiću se od očaravajućeg mirisa mrtve ribe koji dopire iz tvojih usta! Ne moraš da me ispraćaš, svakako ne možeš da izvučeš taj dvosed iz guzice, a ako nekada uspeš, idi do kupatila i operi kosu!

  Mileva: Komšinice, moram nešto da ti kažem... čula sam tvog malog kako pre neki dan izgovara onu reč na "K", a pomislim, tako je dobro dete bio! Mislim se, jadna moja draga Stana, čime li je zaslužila da joj se sin ovako ponaša. Žao mi je što svaka majka nema nekoga kao što je moj Miša! Poslala sam ga kod mojih u Valjevo...
  Stana: Khm! Izvini, a jel tvoji žive u kazneno popravnom domu?! Pa koga lažeš, majku ti? Znam sve, nisi ti jedina zabadačica u kraju!