Prijava
 1.    

  Viktor Troicki

  Domaći teniser koji se proslavio ulogom u reklami za Erste banku.

 2.    

  Viktor Troicki

  Najpoznatiji srpski stedisa.

  Njegov novac je na sigurnom.A nas?

 3.    

  Viktor Troicki

  -Sinonim za nekoga ko i pored toga sto je, de facto, ocajan u svom poslu, i dalje uspeva da se krajnje neuspesnim bavljenjem istog, nakupi kajmaka i uživa u plodovima svoga " rada ".
  Viktor Troicki(rodjen leta gospodnjeg 1986.) je za svoga veka bio u prvih 15 na svetu, ostavljajući mnoge talentovane tenisere ispod sebe da se krste i levom i desnom, jer da je talentovan, i nije baš,da igra atraktivno, ne igra. A već pričati o tome kojom madjijom je uspeo da smota ribu kao sto je Sunčica je suvišno. Čak je uspeo da osvoji i jedan turnir u karijeri,kao i da donese zemlji Dejvis kup pobedom nad nesrećnim Ljodrom koji je vec u svlačionici napunio gaće.
  Čak i dan-danas ova retka zverka obitava u prvih 50-ak na ATP listi,mahom gubeći mečeve,dok ga uporni posmatrači mogu pronaći u nekom od dorćolskih nocnih klubova kako zavodi maloletnice,na foru da zna Noleta,i da sajt ATP-a kaze da je od tenisa za života zaradio 4 miliona dolara. Dok CIA, BIA, CERN i Vatikan i dalje neuspesno pokusavaju da otkriju tajnu životnih uspeha ovog harizmatičnog antitalenta.

 4.    

  Viktor Troicki

  Srpski teniser, najbolji u singlovima, posle Novaka Đokovića.
  Kaže se za najvećeg baksuza u kraju, budući da dotični teniser na startu turnira uvek dobija najteže protivnike.

  Dnevnik 2 RTS-a. Sportski blok.
  "Novak Đoković prošao je u treće kolo Roland Garosa, gde će ga čekati najgori somalijski teniser, čije ime nismo mogli da pronađemo, dok će drugi reket Srbije, Viktor Troicki igrati sa Rafaelom Nadalom."