Prijava
 1.    

  Vinjak 5

  Kao i "obični" vinjak (koji nije ni po čemu običan, moramo priznati), Vinjak 5 je sofisticirano, visoko rangirano, a opet pristupačno piće.
  Može da pobedi svakog Džeka, Vokera, Balantajnsa odmah u startu.
  Takođe, halucinacije i stepen usvinjenja Vinjakom pet se mnogo "gospodskije" manifestuju na test subjektu. On se više ne dernja na svaki narodnjak već bira samo najbolje, one koje diraju u srce. Vatreni Zvezdaš kada popije tri deci Vinjaka 5, na Bobanovu pesmu: "Marakano, marakano.." samo odmahne glavom i u sebi pomisli na "Dva galeba Bela" od Šabana.
  Kada se upišaš usvinjen Vinjakom 5, ne upišaš se ko stoka pijana, već se upišaš dostojanstveno i gospodski, još ti bude drago što si se upišao.
  Postoji još jedna razlika. Kad popiješ Peticu, običan Vinjak nikada neće moći da izazove onu sreću u tebi pa ćeš žuditi za peticom sve više i više. Kao dete koje je nakon litara i litara Pepsija probalo Koktu i skapiralo onaj tajanstsveni reski nagoveštaj drugačijeg.

  Ako već probate peticu, zadržite se neko vreme na njoj, jer, verujem, ni petica vas neće zadovoljiti kada probate Vinjak HO