Vinnie Jones

Godfather 2008-09-09 11:06:13 +0000

Jedan od najjacih likova na planeti zemlji! Od svoje 21 počinje profesionalno da se bavi fudbalom, na poziciji veznog igrača. I ako je rođen u engleskoj igrao je za nacionalnu reprezentaciju Velsa, i čak bio kapiten. Bio je veoma grub i pljav igrač, pa samim tim strah i trepet za protivničke igrače. Zbog takvog nastupa na terenu i ozloglašenosi u svetu fudbala Guy Ritchie ga poziva da glumi u filmu "Dve čađave dvocevke" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels). Posle toga postaje veoma poželjan glumac za uloge opasnih likova. Glumio je u preko 30 filmova (Snatch, Gone in Sixty Seconds, Swordfish, EuroTrip...) i igrao u 7 klubova (Wimbledon, Leeds United, Sheffield United, Queens Park Rangers, Chelsea, Wealdstone, IFK Holmsund).
Na jednoj dobrotvornoj utakmici prišao mu je skaut LA Galaxy-ja i pitao ga da dodje na probu, on se nasmešio i odgovorio:
-"You're 15 years too late"

6
89 : 4
  1. jeste, lik je, samo izgleda ga nema u novom filmu guy richija, jbg...

  2. Izgleda da nema nikog od stare ekipe :(

  3. Dva minusa... Ne razumem zašto?

  4. Ja ga zovem Deni Mijan :) Koji je to lik...

  5. zestoki lik stvarno, a ova scena je moc!

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.