Prijava
   

Virtuoz

Biti maher u bilo kojoj oblasti stvarnosti makar ona bila držanje trol stranice na fejsu zahteva veliko požrtvovanje i urođeni talenat. Virtuoz je prevazišao taj stadium. Požrtvovanje je ostalo iza njega povlačeći veo proseka i otkrivajući produkt dugogodišnjeg usavršavanja. On biva obasjan od strane sredine i počinje da se ponaša kao ogledalo, prelamajući talase pozitivnog zaprepašćenja ka široj masi.

- Umrla Mica Pica.
- Eh, koliko je ta kilometara smestila u dupe, put do raja joj neće biti dug.

SK2016"Revisited"

Komentari

Krle ne gledaš temu izgleda, skrati definiciju brateu. Dozvoljena je dužina od 500 znakova, a ti rođo imaš ovde brat bratu tri puta više.

Njega će prof prvog da strelja

Čekajteee, skratiću je, nisam mogao ranije. A kad sam pisao skroz sam zaboravio na to hahaha

Bio plus još ranije, ali sad bih te diskvalifikovao, Vagnera mi! Ispravljaj ovo pod hitno, ja i ne proveravam sad, mislio sam time da se zabavim kad već bude kasno...za vas:)

Може вако?

Ај опрости тих осам не знам више шта да скратим

Svaka definicija NE SME imati više od 500 karaktera (slova, razmaka&interpunkcijskih znakova)

slova, razmaka&interpunkcijskih znakova

razmaka&interpunkcijskih znakova

Možda se tu negde krije rešenje problema, jer popuštanja nema ni meni, ni tebi, ni nikom. A zadatak je prelak, tebra, ae potrudi se malo:)

Rayumem profo!!!!!!!!!!!

Minus na definiciju. Ti me baš često mlatiš u nedogled tim višestrukim kratkim rečenicama u kojima objašnjavaš jednu te istu stvar. Ona koju si redefinisao je bolja definicija, ma koliko je nespretno napisana (tamo je čak u jednoj rečenici više stvari o upotebi izraza objašnjeno).

tebra ovde ni nema kratkih rečenica.

Dobro, samo jedna je, ali ubi vrtenjem u krug. Kao da u mašinu ubaciš onoga ko čita. Treba tekst nekako da teče, tvoj je kao kad školarac ponavlja "jedan i jedan su dva!, pa tako deset puta. Ne mogu sad bolje da ti objasnim, drugi put ću.