Vlada me jebe svaki dan

lud 2009-08-27 13:46:45 +0000

Natpis na majici hrvatskog kamermana Ivana Cvirna koju je nosio dok je snimao sednicu Hrvatske vlade.Zbog toga je dobio otkaz ili tako nešto.Spornu majicu je postavio na internet aukciju,a najveću cenu od 570 E je dao neki Slovenački političar (al' da me ubiješ sada ne mogu da se setim koji-koga baš interesuje neka nađe po internetu).

Naravoučenije:kada te jebe Hrvatska vlada pomažu ti Slovenački političari.
A kada te jebe Srpska vlada ne pomažu ni Kineski,ni Ruski,ni Evropski,
ni Američki političari.
U stvari kada te jebe Srpska vlada tu ti ni bog ne pomaže.

7
45 : 4
  1. Знала сам ја да ти ниси луд. Одлично!

  2. samo da dodam na majci je pisalo: ''I don't need sex, my goverment fucks me every day'' iz čega proizilazi činjenica da u našoj vladi možda niko ne bi ni reagovao jer su svi nepismeni, a za engleski su čuli u filmovima o rambu, dambu i rokiju. E sad mi objasnite zašto ne mogu da stavim + na definiciju?

  3. Da je pisalo na hravtskom/srpskom "Vlada me jebe svaki dan" verovatno bi reagovale gay organizacije uzimajući dotičnog u zaštitu.

  4. Evo sada ću da postavim sliku,da bi stvari bile malo jasnije.

  5. nezajažljivi Vlada:)

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.