Prijava
   

Vlasnik kućnog ljubimca

Psa, na primer; ako je dlaka sjajna, ako su mu zubi sneg beli, ako je najurednije vaksinisan, ako dobija sve moguće vitamine, balansiranu ishranu, ako šeta redovno....odlično!!!

ALI, ako je dete vlasnika pomenutog ljubimca bezvoljno, ide kod stomatologa isključivo kad ga zaboli zub, ima izražen strabizam (razrokost) koji roditelji ne primećuju, mladež na vratu koji uredno povređuje školskim rancem čim grane proleće....

Lončići si pobrkani, takva osoba je roditelj kućnom ljubimcu....

Komentari

Odlično zapaženo! Najčešća pojava u inostranstvu gde vlasnici više novca ulažu u pse nego u rođenu decu. Znam par slučajeva... +

Ima takvih i kod nas. Poznajem ih.

Dokaz više da ne treba svako da bude roditelj.Treba za to imati nešto još pored biloškog kapaciteta.

Da se uvede ispit poput vozačkog! pP

to i ja kazem, da bi dobio pasos trebas predati sto papira i potrvrda a dete moze svako da napravi, paradoks jeste ali kad bi se testiralo ko jeste a ko nije sposoban da bude dobar roditelj skoro niko ne bi dobio "dozvolu"

Ne verujem. Ekstremno loši roditelji uvek bodu oči pa izgleda kao da ih ima na tone.
Juče, na Adi, nigde nikoga (osim muža i mene) na plaži. Dolazi porodica sa dvoje dece (majka bleda ko krpa, tata trbat i bučan, dečica kao medići-preslatki) i vrlo brzo nam je preselo od tatka Idiota, Kretena, Stoke, Nenormalnog agresivca .....ne opisuje mi se njegovo ophođenje sa sinom i kažnjavanje.
Nit' da se umešaš, nit' da slušaš!

Ponekad mislim da je diktatura majka...Takve po kratkom postupku, za primer. Da vidiš posle šta bi bilo...