Prijava
   

Voda

Fluid koji leci sve rane i prelome (kako otvorene tako i zatvorene), nastale delovanjem protivničkog igrača na utakmici dva tima iz " beton lige ".

Prelom potkolenice mlade nade Skrndeljevca, nastao kao posledica starta izazvanog od strane bivšeg PTT radnika iz Baljevaca. Koji ima 110 kilograma kao i žal za mladošću pa je u žaru borbe u osamdesetprvom minutu utakmice načinio nenameran prekršaj i trenutno onesposobio mladog igrača koji se valja po terenu. I dok jedni viču nije mu ništa, a drugi se deru : - Sudija pederu, saigrači signaliziraju da pomoćno osoblje (obično trener) donese dve flaše vode kako bi pomogli dotičnom koji vrišti od bolova.
igrač (najbliži koji je stigao saigraču inače lokalni kasapin) obraća se treneru : - Stanoooojeee, Stanooooojeee daj voooodeeee brzoooo ! trener dotrčava sa vodom i brže bolje polivaju nogu nesrećnom igraču kojeg istovremeno podižu saigrači na noge i koji famozno ( posle višeminutnog ubedjivanja trenera i prosute cele prve flaše, jer su drugu ostali igraci i sudija popili u medjuvremenu ) polako hramajući počinje da hoda s bolnom grimasom na licu prvo pored aut linije, a posle i po terenu nastavlja utakmicu koju uspešno odigrava do kraja.

Komentari

Dobra. Malo ispravi neke stvari da bude smislenije i sa srećom ubuduće.:D+