Prijava
   

Vodic kroz susrete sa saobracajnom policijom

*Priprema

Kada ugledate ta poznata svetla policijskog auta kako šljašte u vasem retrovizoru, instinkt vam govori da ubrzate i da pokusate da pobegnete. (nemoj ovo raditi... osim ako si siguran da mu mozes pobeci). Naprotiv, usporite i parkirajte auto pored puta. Po obicaju, policajac ce sacekati u svom auto malo da bi vas drzao u neizvesnosti. Po skorijem naucnom istrazivanju, dokazano je da to rade zato sto su seronje. Dok to radi, pogledajte po vasem autu. Da li je pojas vezan? Vezite ga. Imate li provokativne fotografije policajčeve zene ponosno istaknute u blizini volana? Diskretno ih postavite u neki sakriveni odeljak, ili u gace.

*Razgovor

Birajte reci pazljivo. Veoma je bitno lepo razgovarati sa policajcem, jer bi u suportnom on mogao nabaciti gomilu prekrsaja. Ako vas zaustavi, i vi se agresivno ophodite, on vas moze optuziti za remecenje mira i reda, opiranje hapsenju i javnu masturbaciju. (ne masturbirajte pred policajcem kad vas zaustavi. Ne vole to). Primeri slede:

Neispravno: Jebem ti Boga glupog, koji kurac me zaustavljas, slepce jedan nenormalni, sta 'oces?? Evo ti 500 dinara idi na krofne, jebale te one. (pokazujes srednji prst i mrstis se)

Ispravno: Zasto ste me zaustavili, pozornice? Takodje, radoznao sam, kakav ste vi to kreten, ako vam ne smeta moje pitanje? (pokazujes srednji prst, i smeskas se)

Jel' vidite sta je dobro kod ispravnog primera? Vi policajca pitate kakav je on kreten, sto pokazuje da vas interesuje njegov intimni zivot(on ce to ceniti), takodje mu dajete pravo da vam kaze kakav je kreten, a ne da pomisli da vi pravite neosnovane pretpostavke o njemu.
U ovom primeru se vozac i nasmesi. Nista ne ulepsa dan coveku kao osmeh upucen od strane drugog, cak iako je propracen srednjim prstom.

*Kada diskutujete o vasim planovima
Neispravno: Moze li ovo da ide brze? Moram da pokupim vasu sestru na vreme, da bi stigli na tinejdzerski grupni seks koji nas ocekuje.

Ispravno: Ne zurite, pozornice. Ja postujem zakon. Vasa sestra i grupni seks mogu da cekaju.

*Kada se rastajete

Neipsravno: Hvala ti za kaznu, pedercino, tvoja keva bi bila veoma ponosna da nije mrtva, i da je ja ne jebem svako vece na groblju!

Ispravno: Hvala vam za kaznu, pozornice. Razumem da samo radite vas posao. Reci cu lesu vase majke sve o nasem susretu dok budemo seksualno opstili veceras na groblju.

Disclaimer: Autor ne snosi odgovornost za eventualan neuspeh ovog vodica.

Komentari

"Diskretno ih postavite u neki sakriveni odeljak, ili u gace."

+++++++++++++

ne masturbirajte pred policajcem kad vas zaustavi. Ne vole to.
+++++

Mnooogo, mnooogo dobro! Idu mi suze od smeha!
+++