Prijava
 1.    

  Vojni Penzioner

  Pripadnik militantnog krila P.U.P.S-a

  Centralno udruzenje vojnih penzionera, tel.011-3228076

 2.    

  Vojni Penzioner

  Neverovatno dosadno i netrpeljivo stvorenje, koje uglavnom dovede do toga da se prisetiš svih dežurstava, jutarnje gimnastike i cepidlačenja i šikaniranja tvojih nadredjenih za vreme služenja vojnog roka.

  Jedina gora stvar od Vojnog Penzionera je njegova podvrsta, tzv. Vojni Penzioner U Tvojoj Porodici.Ako je takav slučaj i kod tebe ( kao i kod mene) , jebo si ježa u vrh bocke.

  Vojni Penzioner se u sve razume ( takva mu je profesija), od mehanike, preko lepljenja tapeta, pa čak i do paravljenja vanilica i mešenja slavskog kolača.

  Ne trpi druge autoritete u okruženju, pa se može desiti da se tokom neke svadje ili rasprave uhvati za džep tražeći pištolj, a trenutak kasnije, potpuno neočekivano u njegovoj ruci se nadje stara partijska knjižica koju voli da drži blizu jajca (stara komunistička veza).

  Veliki je pristalica svih teorija zavere,naročito onih koje su uperene prema našoj zemlji.Za svoju pravu domovinu smatra Rusiju, a Putina za rodjenijeg roda od cele ženine rodbine.

  Od sredstava za higijenu , najomiljeniji mu je "Brion", koji upotrebljava u svim prilikama, i na svim delovima tela.U kombinaciji sa aromom bugarske zubne paste, dobija se autentični izgled i utisak jednog Vojnog Penzionera

  -Čika Rade, jel si čuo danas ove sirene za opasnost u 11h.Jel znaš što su ih puštali?

  -Jok , ti znaš.Javio meni čovek iz Vojne Uprave lično.Pripremaju narod za opštu mobilizaciju, borbena gotovost je na vrhuncu...

  -Ma kakva mobilizacija, sad su javili na vestima.Neki klinci upali u komandnu sobu ,ispritiskali dugmad, i eto...

  -Jaooo opet lažu, majku im mangupsku....

 3.    

  Vojni Penzioner

  Veciti kandidat za predsednika kucnog saveta!

 4.    

  Vojni penzioner

  Pripadnik militantne frakcije PUPS-a.