Prijava
 1.    

  Voleo/Volela bi

  Posprdna opaska na nečije laganje, tj. pravljenje i filovanje patišpanja, ali i opaska na nečije uvijeno pričanje o svojim željama i namerama.

  - Vidi Sanjicu što je porasla. Bogme, stasala.
  - Ahaha! Voleo bi ti!
  - Ama nije. Ona je super devojka, nije neka kurva da je jebeš i ostaviš, ovo je devojka da je izvedeš u šetnju, da je odvedeš na neku baklavu ili Zaher tortu, da zimi sedite pored kamina, da je pozoveš kod svojih na slavu, da
  - Šta sereš? Kakvi kamini, kakve šetnje! Ajde, konjino matora, ne laži! Mlado meso, nerazrađeno. Kajmačio bi ti to dok ti muda ne otpadnu. Primetio sam ja već neko vreme da čim je vidiš, odmah guraš ruke u džepove da igraš bilijar.
  ___________________________________________________
  - Srela sam Vladu malopre. Pričali smo jedno pola sata. Gledam ga i prosto ne mogu da se načudim kako ga stalno neke glupače varaju i ostavljaju. On je fin, nije bezobrazan, uvek ima lepu reč za druge ljude.
  - Aaaa... Volela bi ti!
  - Ma nije to što misliš.
  - Ćuti... Mečka, kuća na tri sprata, sve mu je laganini. Vidim ja da tebi zeva pička čim ga vidiš, sve balaviš niz butine.
  ___________________________________________________
  - Puki mi reče da je konačno smuvao Kaću. Kaže da ju je startovao sinoć u klubu, da su popili par pića i da su otišli kod njega kući da ju je odvalio od kurca.
  - Ahaha... Voleo bi on! Daj, bre, zar još uvek veruješ u njegova baljezganja? Znaš da su ga i tukli sto puta zbog toga što je žovla prve klase, ali džabe, lik je nedokazan.
  - Znači, opet njegov patišpanj?
  - I to filovan! Kaća je sinoć je bila kod mene, puštali muziku na Jutjubu dok se boje nisu rastopile i pomešale, ako me razumeš. A on jedino može da dobije produženu zabranu prilaska.
  _______________________________________________________
  - Buraz, dig'o sam stotku na benč!
  - A jesi, jesi! Voleo bi ti da si Švarceneger!