Prijava
 1.    

  volvo

  Vol+Vo = Duet volova ok kojih je vol iz Hrvatske a vo iz Srbije.

 2.    

  Volvo

  Prva asocijacija koja ide uz ovaj naziv je sigurnost, automobil od titanijuma, težak 15 tona, te neizostavno mnoštvo čoškova i oštrih ivica. Jebe kevinu kevu.

 3.    

  volvo

  Luksuzna "perverzija" na polju bezbednosti.Za paranoike, one koji voze kao budale i one koji nerado pozjmljuju auto istim.Nije fora u daljinskom ograničavanju brzine da bi manje brinuli kad pozajmite auto besnom tinejdžeru niti u vazdusnom jastuku koji iskače ako udarite pešaka.Sad postoji sistem koji samostalno parkira auto (sada možete pozajmiti ženi bez brige) i "mreža" koja sprecava sudar vise korisnika iste. ŠTETA ja samo što je Srbija premalo seljačko tržište, inače bi proizveli 1) katapult sistem ako auto propadne zbog pucanja vodovodne cevi i sl. 2) sistem skeniranja zenica vozača ispredi i iza i aktiviranje lasera ne bi li se kamiondžija iz Rume probudio 3) senzor za upozoravanje da nema šahta ispred tj. da je ispred krater koji pokreće sistem prilagođavanja guma i vešanja radi prijatnije vožnje i da se zaspalo dete ne bi probudilo 4) termovizijski uređaj koji prepoznaje sadržaj putokaza ako su ovi zarasli u korov ili ižvrljani 5) uređaj koji meri količinu alkohola u vazduhu auta pored kada mu je otvoren prozor 6) elektro magnetni puls koji gasi motor poludelom motociklisti 7) posebno elktronsko praćenje pokreta traktorista i kamiondžija 8)airbag sistem koji aktivira jastuke jednu stotinku nakon što grana, fasada ili sl. počne da pada na haubu 9)senzor koji upozorava na mrvljiv (klizav) put i procenjuje da li je izbledela traka isprekidana ili ne itd. itd. Mmm da, napravio bi to volvo da ima više zemalja kao što je Srbija, ali ne, to je unikat od divljine gde i stoka koja ima para ne zna da ceni vrhunsko i ekološko (novi motor džipa koji ne zagađuje sa fantastičnim mogućnostima).Za sve ostale....from Sweden with love.

  Legendarna scena iz filma u Kini jedu pse.... -Nemamo dovoljno ljudi, zovi onog smotanog kuvara, on će da izazove sudar pa mi ulećemo.Fantomke spremne? kuvar- ja ja ne zznam mm kako to da uradim, poginuću... šef- alo bre to je VOLVO!