Prijava
   

Vozači Džipova

Sasvim obični ljudi, koji su umislili da su zajebani jer su im Mamica - Okružni Sudija i Tatica - Plastični Hirurg kupili Audi Q7 ili BMW X5 za rođendan.

Ako su žene, obično su nafurane, iskompleksirane balavice koje svršavaju na Jelenu Karleušu i Dunju Ilić, a dok voze slušaju pesme " Baš je dobro biti ja " i " Šefica Podzemlja " od gorepomenutih spodoba, doživljavajući takav orgazam kakav ne bi doživele ni kada bi im ušla crnačka kita od pola metra. Kada započnu razgovor sa nekom iole normalnom osobom, istoj osobi počinje da se stvara blaga mučnina u stomaku. Ako im sasvim običan dečko priđe i počne da ih muva, pokopaju ga u početku svojim " Ja sam nedodirljiva " stavom. Iz kuće ne izlaze bez 4 kila pudera.

Ako su muškarci, najčešće su visoki metar i zgažena pogačica, ošišani su na ćelavo, nose kriminalne Armani,Versaće,Dolče Gabana naočare za sunce a dok voze ne prestaju da razgovaraju na njihovom novom tačskrin telefonu sa kamerom od 57 megapiksela i ekranom od 19 inča, kako bi ostali ljudi pomislili da su oni lokalni mafijaši i da se ne treba kačiti sa njima. Nose Air Max patike, i gej torbicu (pederušu) koju ne skidaju ni kada se kupaju, a u fazonu su " Ja sam najjači, najlepši, najbolji, niko ne sme da me dira ", i misle da se sve ribe lože na njih.

Dok je Crveno svetlo na semaforu, svima nam dođe da ih izvadimo iz njihovih džipova i opalimo im dva para po dva šamara, pet šes' puta, jer dok narod nema leba da jede oni se kurče i glume ludilo.

Komentari

Izgleda da su se pronašli neki ovde !

Мислим да је пример мало сувишан.
Плус

A i ti si neki, mozda sami zaradili.