Prijava
   

Vrhunac u nedostatku inspiracije

Vrhunac u nedostatku inspiracije je pisanje definicija sa naslovima koji su tek usli na listu definicija jer su vam baš sad pale na pamet misli da nešto novo na tu temu kažete ma koliko je to što je rekao vaš prethodnik interesantno i tačno. Onda počnete da pišete nešto što svi već znaju ali smatrate da niko to ne zna iz raznoraznih razloga. Tako nastaju i množe se definicije o Bati, babi, Chucku, Duletu Vujoševiću, sada nešto manje o Milki Canić, itd pa i o vrhuncu nedostatka inspiracije.Dakle, vrhunac nedostatka inspiracije je i vrhunac nedostatka inspiracije, što bi Koštunica rekao, vrhunac nedostatka inspiracije kao takav.

Na taj način ispadnete glupi u društvu kao autor ove definicije jer svi znaju šta je vrhunac nedostatka inspiracije a samo pominjanje vrhunca nedostatka inspiracije je toliko smaranje i izaziva odbojnost onoga čiji je nedostatak inspiracije na vrhuncu da vaču definiciju o tome što je već poznata smatra direktnim atakom na svoju inspiraciju i kreativnost. Svako ko je proveo ovde više od mesec dana zna šta je vrhunac nedostatka inspiracije i mislim da mu se definicije o vrhuncu nedostatka inspiracije u najmanju ruku gade.

definicija sama po sebi, što bi reko Koštunica, primer za hronični nedostatak inspiracije

Komentari

ti danas stvarno nemaš inspiraciju. i pokušao si da kompleks krivice koji ne treba da imaš zbog toga svališ na druge. neocenjen.

kuj ti trese kavez, tigre?

možda sam u kavezu, al' nisam u krletki. a ko mi ga trese ne znam. s' minusi ne baratam .

kako bre, dao si sto komada do sada, aj i sto prvi!

u afektu nikada. a možeš da pratiš. brojač je na stotki. a sada ću ti dati pilsPlus da bi se uverio da ti nisam dao "palac dole" ps. pazi sad!

Od mene minus,jer sam vrlo sličnu definicuju napisao danas i obrisao,kontajući koliko je besmislena.

Boro ja sam je i napisao zbog tebe