Prijava
   

Vrste srpskih YouTube accounta

Dakle, dele se na 5 vrsta:
1) Klinački (najzastupljeniji)
2) Narodnjački
3) Zezatorski
4) Rokerski
5) Mešano
6) Patriotski

1) Klinački account je takav da njegov vlasnik nikad ne postavlja nikakve klipove, već je account kreiran da bi se rejtovali i komentarisali klipovi. Eventualno ako se postavi klip, stavlja se neka pesma, a u pozadini idu odgovarajuće slike, zavisno od tematike. Poneki primerci kače i retardirane pesme Elitnih odreda.
2) Narodnjački account je takav da njegov vlasnik konstantno stavlja Turbo Folk spotove i inserte iz odgovarajućih emisija. Prosečan takav kanal ima oko 500 klipova.
3) Zezatorski account je takav da njegov vlasnik stavlja raznorazne gluposti i parodije. Od toga kako je neko pao i razbio glavu do toga kako stavlja tiganj na glavu, uzme varjaču i udara se.
4) Rokerski account je takav da njegov vlasnik stavlja isključivo inserte iz koncerta njemu omiljenih grupa, dok se spotovi istih manje stavljaju.
5) Naravno, postoje i kombinovani account-i, tj. stavljaju se klipovi svakakvih vrsta.
6) Patriotski acount je takav da njegov vlasnik konstantno stavlja slike srpskih navijača kako pevaju neku svoju nacionalističku parolu (u"bij pedera", "nož, žica, Srebrenica"), zatim neku narodnu pesmu stave, a u pozadini ide slika Ratka Mladića ili sličnog. Eventualno, neko izmisli retardiranu rep pesmu u koja otvoreno podržava nasilje prema neistomišljenicima.

Komentari

ај добро имаш та три...ал има још бар 3 типа...тако да...

Aj navedi jos 3 tipa pa da ih dodam. ;)

da dopuni malo, pa ću onda glasati, imaš i rokerski account na primer

Ima i nacionalisticki (patriotski)

imas i rnb akaunt, gde deca drkaju klit na cviju i eWitne odWede... to je poseban vid shabanizma... dao sam ti plus za ideju, ali razradi je

Nacionalisticki je najzastupljeniji, pola domacix pesama(od narodnjaka do metala) su postavljali takvi samo zato sto je bend srpski ili je tematika patriotska bez obzira sto tu muziku ne podnose organski...
+++

и додај још један шести.....тип рачуна-Људи који се из хобија баве филмом,а најлакши начин да презентују своје "радове" је ју-тјуб ;)....дакле полупрофесионални...

имаш и навијачки...скоро свака група има свој рачун на ју тјубу ;)....

EEEeee, a RAC si zaboravio pod patriotskim, to nije lepo prema skinsima :)