Prijava
 1.    

  Vrste srpskih YouTube accounta

  Dakle, dele se na 5 vrsta:
  1) Klinački (najzastupljeniji)
  2) Narodnjački
  3) Zezatorski
  4) Rokerski
  5) Mešano
  6) Patriotski

  1) Klinački account je takav da njegov vlasnik nikad ne postavlja nikakve klipove, već je account kreiran da bi se rejtovali i komentarisali klipovi. Eventualno ako se postavi klip, stavlja se neka pesma, a u pozadini idu odgovarajuće slike, zavisno od tematike. Poneki primerci kače i retardirane pesme Elitnih odreda.
  2) Narodnjački account je takav da njegov vlasnik konstantno stavlja Turbo Folk spotove i inserte iz odgovarajućih emisija. Prosečan takav kanal ima oko 500 klipova.
  3) Zezatorski account je takav da njegov vlasnik stavlja raznorazne gluposti i parodije. Od toga kako je neko pao i razbio glavu do toga kako stavlja tiganj na glavu, uzme varjaču i udara se.
  4) Rokerski account je takav da njegov vlasnik stavlja isključivo inserte iz koncerta njemu omiljenih grupa, dok se spotovi istih manje stavljaju.
  5) Naravno, postoje i kombinovani account-i, tj. stavljaju se klipovi svakakvih vrsta.
  6) Patriotski acount je takav da njegov vlasnik konstantno stavlja slike srpskih navijača kako pevaju neku svoju nacionalističku parolu (u"bij pedera", "nož, žica, Srebrenica"), zatim neku narodnu pesmu stave, a u pozadini ide slika Ratka Mladića ili sličnog. Eventualno, neko izmisli retardiranu rep pesmu u koja otvoreno podržava nasilje prema neistomišljenicima.