Prijava
 1.    

  vucic

  Lik koji je sad "kao"politicki korektan i zato je zasluzio da ga vise ne zovu Pickousti,vec ga ubuduce treba zvati Vaginousti.Moramo da budemo politicki korektni....

 2.    

  Vučić

  Lik koji preuzima odgovornost, uglavnom za ono što nije uradio i što ima veze sa njim ko tropolni kratak spoj sinhrone mašine sa natalitetom Burundija.

  - Dragi, trudna sam.
  - Ali ja sam sterilan.
  - Ju!
  - Nema veze, preuzimam odgovornost, ehehehe.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Ispit. Profesor hvata nekoga da prepisuje...
  - Dobro kolega, pa šta smo rekli? Sem toga što bi trebalo da naučite gradivo, trebalo bi da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
  - Mrš u kurac, nisam ja Vučić.

 3.    

  Vučić

  Dnevnik

  Super! Sad će Slagalica a onda Vučić!

 4.    

  Vučić

  Na latinskom Politicus Predatorus. Oblik života sa tihim jedva čujnim glasom, jasnim pogledom i pratiocem Germanicus Savetnikus. Hrani se zamislima. Ruke u polozaju bogomoljke, poluotvorene, dodiruju se i obrazuju sferu, služe za uobličavanje sledeće zamisli. Smatra se da taj položaj ne menja ni tokom spavanja radi zaštite, ali i radi verovanja da će zamisli same da se uhvate. Ne voli da bude u prisustvu Politicus Lopovus - a, Politicus Privatnicus, Politicus Prevarantus. Iste tera zamislima o novoj životnoj sredini.

 5.    

  Vučić

  Lik iz društva koji uvek priča izmišljene priče u kojima je ispao hrabar, jak i pametan. Realno, svako društvo ima po jednog takvog lika.

  - Oćemo da zovemo i Mareta na žurku?
  - Gde njega da zovem, opet će dva sata da drži slovo o tome kako je u Parizu jebo tri crnkinje odjednom u prostorijama Alžirskog kulturnog društva. Posle mu navodno nudile kuću i diplomatsku službu da ostane u Francuskoj ali on je emotivno vezan za našu Gornju Mrtvaju. Pusti njega i njegove priče, mnogo laže pravi je Vučić, ni rođeni otac mu više ne veruje. Znači ne zovemo ga nikako.