Prijava
 1.    

  Vudu lutka

  Lepa devojka. Štaviše, vrhunska pičoka. Što bi rekli naši stari, ''k'o lutka''. Ali je skoro nemoguće smuvati, jer ima nerealno visoke kriterijume. Stoga, muškarci padaju na niske grane, pokušavajući da joj udovolje. Skloni su i samopovređivanju, kad se zapiju, jer se po difoltu uvek nje sete prvo. Stoga se kaže da ima neki vudu efekat.

 2.    

  Vudu lutka

  Uspešno ubija i teroriše: šefove, bivše pičke i strane osvajače već 500 godina. Ona u principu tu nešto sinkretiše i radi još neke kurce, a osveta joj je zvezda vodilja. Ne budi pička, ne cmizdri nad upišanim tangama bivše ribe koja te je ostavila i nonšalantno se ušetala u kombinovano vozilo vlasnika obližnje prodavnica, kome, da stvar bude još gora duguješ 15 flaša od piva. Šmirglom istrljaj suze, uzmi tange, nabavi mahovinu i napravi vudu lutku.

  -Sada ću da ti zabodem iglu u glavu! Je l' boli, kučko? Sada ću da ti zabodem iglu u stomak, utrubu da ti izbušim, ne imala poroda za navek. Sada ću u pičku da ti guram iglu, ali moram prvo malo da ti je liznem, volela si to...
  -...Sine, 'de mi je ona igla, treba da zakrpim potkošulju?
  Juuu, što ližeš tu lutku? Opet plačeš?
  -Kevo, izlazi iz sobe! Jebale te tvoje igle!
  -More, daj tu lutku! Pogledaj kako je balava, odo' da je ubacim u mašinu.
  ...Dok je gospodja uključivala mašinu, Maji se zavrte u glavu i sa prvim okretima bubnja ona se saplete niz stepenice, iztumba se i sva polomljenja poginu na mestu. Mirisala je na lenor, koji je mirisao na proleće. A miris jeseni se zauvek naseli u dušama mladog vudu šamana i vlasnika prodavnice. Sa sobom je odnela još jedan život, ali čije je dete nosila? To znaju samo lutka i veliki Rekûno-lao.