Prijava
   

Vukajlija u 2016.

Ustaneš, umiješ se, upališ komp, uđeš na fejs, vidiš nema ništa, uđeš na mejl, vidiš tamo gomila sranja s linkedina ili sličnih servisa, pređeš preko svih bukmarkova, vidiš da ti ne bi došao Brondbi (jer si odavno prestao da se kladiš na njih i na Lacio) i onda uđeš na Vuku.
Uzmeš cigar, vidiš da su odabrane defke iste kao i juče. Zapališ cigar, prelistaš najnovije defke, iznerviraš se zato što cigareta nije ni do pola dogorjela a nema više najnovijih.
Odeš na postere, iz dosade, usereš se od politike i kuneš Kaizena što nisi mod i što modovi ne brišu postere koji veze s humorom nemaju, o gramatici i da ne govorimo.
Baciš pogled na forum i vidiš da se ni tamo ništa zanimljivo ne dešava, sem prepucavanja na koja si odavno navikao i otvaranja novih suludih tema koje ne zažive ni dvajs' sekundi otkad su otvorene. Eventualno neko proklinje dan kad je Kosmo umodovana.
Jeej, veselo se prebaciš na reakcije i vidiš da ih Kaizen još nije opravio, miran si, kul si, postavićeš nekad svoje briljantne ideje u bliskoj budućnosti, opraviće to Kaizen, biće.
Odeš na čet, naravno, žive duše nigdje a ako i ima koga, pominju Zvonke Konja Bogdana, lole ili nešto slično što te uopšte ne zanima i gdje ne vidiš mogućnost normalne komunikacije ma koliko normalna ili pak nenormalna pitanja da postaviš.
Pokušaj da bilo šta napišeš završava se bezuspješno, jer inspiracija za pisanje ne dolazi skoro pa nikad, a ako kreneš šta zapravo i da pišeš, neko je to već jako dobro odradio prije tebe.
Pokušaj da napraviš smislen poster završava se gušenjem istog od strane Vrtlara, na kog nisi toliko kivan jer realno, lik izbaci solidan poster odnekud ponekad, ili ga uguše slike omiljenih nam političkih ili estradnih zvijezda, te komentara tipa "Majku im svima jebem, evo tebi plus što ih mrziš". Jeej, još govana u popularnim, zar su posterdžije stvarno postale tako maloumne, ej?
Pokušaj da napraviš reakcije dovodi do proklinjanja Kaizena.

Onda ugasiš brauzer preko kog gledaš Vuku, razmisliš dobro šta je i kako je, dovršio si već sedmu cigaretu i skontaš "Jebote, ladno mogu da stignem da spremim Teoriju betonskih konstrukcija i upišem kurs arheologije. Možda ril lajf i nije tako loš."

Komentari

Биће боље догодине.

sad će 10 godina sajta, baš da vidimo koliko će se Kaizen cimnuti zbog ovoga... :)

sad će 10 godina sajta, baš da vidimo koliko će se Kaizen cimnuti zbog ovoga... :)

Nešto mi se čini da sve trči da se cima oko sajta.

Бтњ, честитке за јубилеј.

Imadoh bolju u planu za jubilej, al' nije Vuka što je nekad bila, pa se nisam trudio uopšte.
Fala u svakom slučaju.

Nešto mi se čini da sve trči da se cima oko sajta.

ako neće on, neko drugi hoće ;)

ako neće on, neko drugi hoće ;)

Kamo sreće da je tako, sadašnja vuka bi bila u rangu vuke iz 2009te.

Ko može, neće, ko hoće, ne može. Tako stoje stvari Stevčole.

Hahaha, sve trči, noge polomi. Petstota Vukajlija u 2017.

Jaca

Hahaha, sve trči, noge polomi. Petstota Vukajlija u 2017.

Biće Jaco, i evo, obećavam, biće i koja sentiš defka!