Prijava
 1.    

  VW Golf

  najpoznatije prevozno sredstvo u Srbiji, ako ne i na celom Balkanu. Jedina stvar koja je hvaljena u Srbiji, a da nije napravljena u Rusiji.

  Opste je poznato da je Golf I osnova svake farme i takodje da sluzi za prevozenje lubenica, maslina i ko-za-sta-jos-čega iz mesta A u mesto B uz neodoljivo hvaljenje sto proizvoda, sto automobila koji je to dovezao, naravno uz minimalnu potrosnju goriva

  Golf I Kabriolet, napredna verzija golfa verovatno zato sto nema krov, cesto je vidjen u crnoj boji. Vozaci ovog golfa su obicno poznati jer nose "brze" frizure i naocare.

  Golf II GTI, moze-se-reci-auto za razliku od prethodna dva gore navedena. Odlikuje se "snaznim" motorom koji je preziveo i doba Turaka

  Mozda i jednini auto koji nikada nece biti old-timer, ne zato sto je star sto i kusur godine nego zato sto ga ima svaka šuša. Vozači gore navedenig sr*nja obicno su posebna sorta ljudi, koji zagrizeno vole svoj "narodni auto" i sanjaju da jednog dana voze Golf VI koji je svetlosnim godinama daleko od njih

  Komsija A: "prica se po carsiji da ste kupili novi auto, komsija"
  Komsija B: "sta auto, bre kupio sam golf I cl 1.6, ide kao lud, nema sta kad je iz Nemacke, a jos je mlad,63. je godiste"

 2.    

  VW Golf

  Automobil kome nikada ne pada cena. Nakon 15 godina cena počinje da mu raste i kada se na to doda još i sentimentalna vrednost iznosi mnogo više i od duplo mlađih vozila.

  Prodajem VW Golf 1.6d 1982god KAO NOV!!!

  Automobil u fabričkom stanju! Ništa menjano od kad sam ga uzeo, ide kao prvog dana. Od ulaganja potrebno sređivanje ili zamena motora jer je malo prosvirao i sređivanje karoserije koja je zarđala, ostalo je odlično! Može zamena za građevinski materijal u vrednosti vikendice ili omanje kuće.
  Cena 3000e i FIKSNA JE.