Prijava
   

Windowsinstalater

Obično klinja iz kraja, koji komšijama (i komšinicama) u godinama, leči mašine od virusa, trojanaca i ostale gamadi. Uglavnom svoje usluge naplaćuje od 5€ do 1000 dinara u zavisnosti od toga da li treba defragmentovati hard, osvežiti antivirus ili u težem slučaju pregaziti ceo sistem. Nije profi, nema reklame sa kojih može da se otkine broj telefona, obavezna oprema je laptop sa wireless karticom, uz pomoć koje komšijama kod kojih „radi” redovno „otkine” po koji gigabajt, jer zna lozinke za sve rutere u kraju.
Možete ga voleti ili mrzeti, ali svaki kvart bi trebalo da ima bar jednog takvog malca...

Komentari

Interesantno da je samo u zadnje 2-3 sedmice bilo jedno 5-6 istih defki ovakvih, na temu lika koi popravlja kompove u komsiluku, samo sa malo izmenjenom kompozicijom. I da su sve do jedne dobro prosle a niko niti da spomene da je vec bilo. Poenta: Trazite neke starije defke koje su dobro prosle, malo promenite, i na konju ste.

Jbg. ako ocenjuješ definiciju, ovakva ne postoji, opis je već više puta prežvakan kao i većina stvari ovde, ali nije ovako definisan, uvek pretražim slične fraze pre nego što krenem sa kucanjem, uostalom takav je i pojam, možeš da ga definišeš na 300 načina, a ako misliš da je plagijat viči modove, pa neka brišu...