Prijava
   

X faktor

Tajno oružje svake individue, koje se uključuje u bezizlaznim situacijama i čini da se stvari urade mnogo bolje od realno mogućeg. Super Mario ima pečurku, supermen telefonsku govornicu, pasulj suva rebra, a akcioni heroj saću ti jebem kevu pogled. Ipak, često se desi da se magija nalazi tamo gde se najmanje očekuje.

- Pričaj, šta uradi juče s onom manekenkom? Jesi li joj pokazao svoje gorštačko poreklo i rastavio joj pičku na fundamentalne čestice?
- Joj, i dalje ne mogu da se opasuljim. Privedem je na gajbu, sunem joj neki alkohol, pustim Beri Vajta, zapalim one indijske štapiće što luče aromu vanile...ma napravim do jaja atmosferu. Ona sva blesava, odma' počela da izvodi striptiz, ostade samo u halterima, baci se na mene, poče da me gnjavi, a meni u gaćama mrtvo more, ne znam koji mi je. Tako se valjasmo jedno pola sata, nekako mi se diže do pola, ćušnuh joj uz pomoć štapa i kanapa i počeh da je mrcvarim. Posle 2 minuta, taman kad sam hteo da skočim s nje i odem u kupatilo i sit se isplačem, riba mi cepi cajper direkt u rčma. Brate! Brate!!! Odjednom videh neku ružičastu maglinu i trnci počeše da mi piče kroz telo. Tuki mi se udrveni k'o nikad pre. Kad sam je do'vatio, burazeru, 2 sata nisam silazio s nje, vrištala je k'o nenormalna, komšija iz trećeg ulaza zvao muriju.
- O_O
- E, što me gledaš tako, mislim, nisam ja derpe, samo...eto, jebemliga.

Komentari

Naravno..ko bi drugi.

Ahahahahah hahaha ha hahaha
Svidza mi se :D

+ za definiciju, ali ja bih se na tvom mestu zabrinuo za sebe.

мајстор, нема шта

e ovakve defke se očekuju od tebe...nasmeja me lepo...kvalitetna, duhovita i omiljena!

hahahaha :)
ajoj

Ti si stvarno car!

Ne dirajte aktera price, to je moguce, pritiskom na prostatu da... khm... stvari poprime kruci stav :D
Kod svakog, ne samo kod onih kome riba i po ne zavrsava pos'o :P

"Jesi li joj pokazao svoje gorštačko poreklo i rastavio joj pičku na fundamentalne čestice? " epski :DDDD +++ omiljeno...

Је л' још неко од вас приметио да је надимак аутора о "цајперу" заправо "Black Hole"? Мислим, види ли још неко иронију и паралелу између та два појма... xD
+

dada prostata! :D
+

DŽnj faktor, pa to je fantasticno

Hteo da piskaram nešto sa istim izrazom, kad ono, mog samo da se pokrijem i ćutim! ++++

retko sta duhovito kao ovo... jebe pa rastura...
respekta...