Prijava
 1.    

  X% od prodaje ovog proizvoda bice donirano organizaciji koja pomaze deci oboleloj od ...

  Domisljata prevara nekog tajkuna,koji drzi neki veliki lanac prodavnica bilo gde u svetu,da zaradi jos neki dinar jer je potrosio koje milionce vise pa sad nema za nova kola a ima ih 20.Nije retko da taj unajmi neku izuzetno nisku devojku koja ima izuzetne ubedjivacke moci i koja ce da stoji na nekom standu u centru grada i da te zove da dodjes da pogledas neke gluposti koje prodaje,.
  Napomena:Kod nas ta fora ne pali,jer narod nema ni za leba a kamoli za neko govno koje ne bi kupio ni najgorem dusmanu.

  Marko se vraca kuci sa posla,umoran,nadrndan,propustio zadnji bus i po kisi se vraca i psuje mrtvu majku vozacu jer nije hteo da ga saceka,a onda ga salice neka izuzetno niska devojka,nasminkana do usijui kaze:
  Ona:Dobar dan,zelim da vam predstavim nas novi proizvod kojim mozete da cistite unutrasnjost vaseg automobila,da ga mazete na lice kao piling,...(sere mu jos 10 min)... i na kraju njime mozete da vajate kao sa glinom i da ga date deci da se igraju sa njim jer je pogodan za sve uzraste.Ali to nije sve jer ce X%(moze da kaze bilo koji br ali ti citaj kao 0.00..1) od prodaje tog proizvoda da bude donirano organizaciji ... (onda neko ime koje ni bog nije cuo) za pomoc deci oboleloj od...
  Marko ce na to:(U svojoj glavi)Slusaj ti, picka ti materina.Pobego mi bus,10 km pesacim po pljusku jer vozac nije hteo da me saceka,a ti si tu nasla da mi seres o nekom govnu koje ni dusmanu ne bi kupio.Boli mene kurac za tu tvoju decu obolelu od ...
  naravno to ovako zvuci:Zao mi je ali zurim ne mogu sad da pricam.
  Ona:Ali on kosta samo X0000 din pomozite deci.
  Situacija I:
  Marko:Dobro evo ti tih X0000 din nemoj da me smaras vise.
  Ona:Hvala gospodine.(u sebi :ohoho kad mi onaj mamlaz isplati pare mamica ce sebi da kupi bundu)
  Situacija II:
  Marko:Zao mi je,ali nisam ponemo novcanik i stvarno se zurim.
  Ona :kiseli kez: i kaze:Nema veze,drugi put.(U sebi:mrs be u picku materina ja ovde se smrzavam na pljusku a ti neces da kupis ovo govno ovde,e jebem ti ja ovaj svet.)